top of page

TINA VUKOV I BOJAN JAMBROŠIĆ UŽIVALI U ŠETNJI RIJEKOM

Emisija Celebrity makeover by Abeceda ljepote

U Rijeci je Bojan Jambrošić, voditelj TV emisije Celebrity makeover by Abeceda ljepote, dočekao mladu pjevačicu Tinu Vukov, koju i dalje pamtimo po velikom hitu Tuga dolazi kasnije. Kako je to sve krenulo kod tebe, sam ulazak u glazbene vode? - pitali smo Tinu i dobili odgovor - Bila sam jako mlada, dobila sam dva Porina iste godine 2007. i bilo je to intenzivno vrijeme. Potpisala sam ugovor sa Croatia Recordsom, Dora mi je bila velika odskočna daska i rano sam ostvarila ciljeve koje sam zacrtala. A onda mi je samo trebao odmor - otkrila je pjevačica.

Nakon ugodne šetnje gradom, Tinu smo odveli na alalizu kože i tretman lica. U ugodnoj atmosferi Biolaser studia Tina je dobila korisne savjete kako da pametno njeguje svoju kožu. U sportskoj trgovini Buzz Tina je uživala u izboru sportske obuće, a posebice tenisica jer njih najčešće nosi, a prije odlaska za Zagreb prošetali smo gradom i uživali u njenom društvu, u prekrasnom pogledu na riječku panoramu.

- Koga estetski tretmani vesele, neka ih proba. Ja osobno ne razmišljam o invanzivnim tretmanima, ali možda jednog dana...nemam ništa protiv - izjavila je simpatična Tina i otkrila kako je najviše zanimaju tretmani lica poput anti-agea, jer je počela primjećivati prve znakove godine. - Vidimo se sljedeći puta u Zagrebu - dodala je za kraj Tina i oprostila se od Celebrity makeover ekipe. Ovu emisiju medijski prati portal Gossip, a cijelu emisiju pogledajte na >> YouTube Celebrity makeover



bottom of page