1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

TINA KATANIĆ U ŠTIKLAMA NA BAUŠTELI

Manekenka Tina Katanić ponovno je nastupila na javnoj televiziji, ovoga puta kao trbušna plesačica i radnica na baušteli

U novoj emisiji Nove TV Zvijezde pod hipnozom, bivša manekenka Tina Katanić imala je jednu od glavnih uloga. Naime, prema uputama hipnotizera prvo je u studiju u više navrata plesala trbušni ples, a zatim je otišla odraditi nešto teških radova na bauštelu.


Na glavu je stavila svjetleći prsluk i zaštitnu kacigu, no zaboravila je skinuti štikle, tako da je po gradilištu čitavo vrijeme skakutala i popikivala se u visokim petama.

U nekom je trenutku dobila zadatak napraviti cement, pa je dio materijala u mješalicu dodavala golim rukama, a cement je miješala i kuhinjskim mikserom. Za kraj je pojela gablec sa radnicima, između ostalog i komad luka, a sa jednim od kolega se odmjerila u obaranju ruke.


Bivša voditeljica Bingo showa i poznato zaštitno lice kupaćih kostima, tako se ponovno vratila na male ekrane, a nakon što je godinama bila daleko od očiju javnosti.


Uz Tinu su u zabavnoj emisiji nastupili Maja Šuput, kojoj je hipnotizer pogodio da misli na majku, Ivana Banfić koja je shoppingirala hipnotizirana, pisac Hrvoje Šalković, pjevač Ricardo Luque i drugi.

Video od 3 minute Tininog hipnotizirajućeg stanja pogledajte na dnevnik.hr