1/1

TINA KATANIĆ: OCIJENILA BIH IH ČISTOM DESETKOM

Prisustvovala emisiji Celebrity makeover by Abeceda ljepote

foto Abeceda ljepote

Bivša kraljica Hrvatske manekenka Tina Katanić sudjelovala je nedavno u TV emisiji Celebrity makeover by Abeceda ljepote. Iako Tina više ne nosi modne revije i ne bavi se aktivno modelingom, i dalje se bavi poslom koji joj je od početaka strast - marketingom igara na sreću.


- Za tebe smo danas pripremili puno toga lijepoga, a za početak ćemo provjeriti koliko dobro vidiš - rekao joj je voditelj Bojan Jambrošić, a ona je uzbuđeno pristala započeti svoj makeover.


U optici Nova Optika Tina je otkrila kako puno vremena provodi gledajući u ekran, laptop i mobitel, ali nije ljubitelj odlazaka u bolnicu na preglede. - Ovo je doslovce kao walk-in, evo molim vas pregledajte me! - zamolila je djelatnice optike, koje su zaključile kako Tina ima malu dioptriju te bi joj dobro došle nove naočale. Nakon što je odabrala svoje nove dioptrijske naočale, Tina je stigla u beauty centar Tajna ljepote - Ovdje sam bila puno puta i pripremala se kada sam se aktivno bavila manekenstvom, za modne revije i kampanje - otkrila je i prepustila se Ultra Culture popularnom tretmanu, sa 6 funkcija u jednom. - Ovo je opuštajuće i svakako bolje od vježbanja - uz smijeh je dodala bivša missica.

U Modnom ateljeu Botun, Tina je isprobala najnoviju kolekciju haljina i odabrala za sebe ljubičastu haljinicu od svile, na kojoj se ističe samo jedan rukav. U restoranu Taurus, koji posluje u sklopu hotela Admiral, Tina se oduševila hranom i ocijenila ih sa čistom desetkom. Cijelu emisiju pogledajte na >> YouTube Celebrity makeover

Želite li i sami postati dio emisije Celebrity Makeover i predstaviti svoj brend na lokalnim i nacionalnim TV kućama Mreža TV, Diadora Televizija Zadar i TV Dalmacija, produkcijski tim Abecede ljepote stoji vam na raspolaganju za sve upite >> marketing/makeover

Prijava na Gossip newsletter

Hvala na prijavi!

1/1