top of page

TIMBERLAND MODELI ZA HLADNIJI DIO GODINE PUN SU POGODAK

Njihova odjeća proizvedena je u skladu s prirodom i vrlo udobna

Timberland modeli za hladniji dio godine oduševili su nas i ove godine, a uniseks modelima teško je odoljeti! Čizma glavu čuva, kaže stara narodna poslovica, a kad je još kvalitetna, napravljena od kože, impregnirana s potplatom koji odolijeva gotovo svim podlogama, urbani muškarci i žene trebaju biti sigurni da će zima proći u sigurnim i toplim koracima. Tako je, jučer u Timberland shopu u Arena Centru započela promocija aktualne kolekcije modnog brenda Timberland, koji je u fokus stavio modele obuće i odjeće u kojima će se pronaći gotovo svi!

- U sezoni jesen/zima 2022/2023. Timberland u fokus stavlja odjeću i obuću proizvedenu na način koji ujedno štiti i obnavljaju prirodu. Misija stvaranje zelenog planeta uz proizvode s minimalnim otiskom i utjecajem na prirodu tako se odražava na ekološkim inovacijama u većini komada koji čine kolekciju. Od najnovije GreenStride™ obuće izrađene od obnovljivih prirodnih materijala do robusne outdoor odjeće dizajnirane za sve vremenske uvjete. Ove je sezone sve u znaku hrabrog poteza u proizvodima koji vas štite od hladnoće, pomažu da ostanete zaštićeni te da uživate na otvorenom - pozdravio je u ime Timberlanda store menadžer Bernardo Jernejšek.


Kroz priču o načinu proizvodnje i prepoznatljivim dizajnom, tijekom promocije je naglašena i misija Timberlanda - da boravak u prirodi bude nesputan. U skladu s time nastala je nova GreenStride™ TBL Turbo obuća doista atraktivnog izgleda, koji potiče na aktivnost. Kultni detalji dolaze u svima poznatoj Timberland žutoj boji, dok debeli GreenStride™ potplat daje maksimalnu udobnost i moderan izgled. Lagani OrthoLite® ulošci osiguravaju stabilnost udobnost pod nogama, a Defender Repellent Systems® pomaže da obuća uvijek izgleda kao nova. Ovaj progresivni outdoor model obuće lagan je za stopala ali i za cijeli planet, odgovorno izrađen od Better Leather kože, a koja sadrži najmanje 50% reciklirane plastike.


A što je s odjevnim kombinacijama i udobnošću?


Osim kod obuće, Timberland i prilikom proizvodnje odjeće i modnih dodataka koristi materijale u skladu s prirodom. Posebna zvijezda aktualne kolekcije tako je je unisex Comfort Luxe Essentials kolekcija odjeće izrađena od prirodno mekog organskog pamuka, koji je uzgojen bez otrovnih pesticida ili štetnih kemikalija! Tu su i Tencel™ x Refibra™ tkanine, dobivene od kombinacije drvne mase iz održivog izvora i recikliranog pamuka. A što je s bojama? Vrlo su usklađene i lako se kombiniraju. Najbolje od svega, sve što smo imali prilike probati u trgovini, može se opisati sa A++ udobno. Noge doslovce 'plešu' na oblacima u Timberland cipelama, a jakne i majice su predivne, mekane i kvalitetno sašivene.

Kako to napraviti pokazala je stilistica Alma Premerl Zoko koja je za četiri TImberland modela - tenisačicu i Miss sporta Hrvatske Bornu Mohač, influensericu i dizajnericu interijera Niku Laličić , pjevača Bojana Jambrošića i talentiranog mladog košarkaša KK Furnir Emila Savića, osmislila po dva Timberland looka za sve prigode. Posebno je bilo zanimljivo vidjeti uniseks modele trenirki, majica i hudica upotpunjenih trendy modnim detaljima, a mini reviju pratili su brojni novinari i urednici, poput Damira Smrtića i prelijepe Uršule Tolj. Uživajte u novoj kolekciji i oduševite se poput nas! >> timberland.hr


bottom of page