top of page

THE SPLITTERS SE PJESMOM SVJETLOST VRAĆAJU NA ZAGREBAČKI FESTIVAL

Sve popularniji bend iz Splita

the splitters
foto Marita Bulimbašić

Sve popularniji bend iz Splita prije tek nekoliko dana je prvi put nastupio na Dori te je ostvario sjajan plasman, a dečki iz grupe The Splitters se već spremaju za osvajanje sljedeće velike pozornice. Uskoro će ponovno nastupiti na Zagrebačkom festivalu s pjesmom "Svjetlost" koja će se naći i na njihovom novom albumu "Role filmova". Svjetlost je pjesma koju potpisuju upravo The Splitters, dok je s njima produkciju i aranžman radio Marko Mihaljević, njihov stalni suradnik. Balada koja govori o nekoj drugoj dimenziji ljubavi ostavlja snažan dojam, koji će zasigurno pronaći put i do njihove vjerne publike.

"Role filmova", "Oboji me", "Barbara", "Izgubljeni grad" i "Lost and Found" samo su neke od pjesama s kojima su The Splitters posljednjih godina osvojili publiku i struku. Dva para braće u bendu The Splitters su: Josip Senta (vokal i bas gitara), Petar Senta (gitara, prateći vokal), Marko Komić (solo gitara) i Antonio Komić (bubnjevi).


Osim na Dori i Zagrebačkom festivalu, publika je Splitterse mogla vidjeti na prošlogodišnjem INmusic festivalu, Mudri Brk Festivalu, ali i na samostalnim koncertima diljem Lijepe naše. Bend će novi studijski album "Role filmova" objaviti za nekoliko tjedana, nakon čega će najaviti i nove koncertne datume.

bottom of page