1/1

THE DEKLE POSTIGLE MILIJUN PREGLEDA

Ženski glazbeni sastav sve je popularniji

Nakon iznimnog uspjeha sa svojom prvom pjesmom Od Dunava do Jadrana, koja broji preko milijun pregleda, ambiciozne i razigrane The Dekle snimile su četvrti singl Samo kraj tebe.


The Dekle su ženski glazbeni sastav koji čine tri djevojke: Kristina, Karla i Margareta. Budući da iza sebe imaju veliki broj nastupa u folklornim društvima, pozornica im nije nepoznanica. Zagorka i dvije Slavonke izvode pjesme iz svih hrvatskih krajeva koje se naslanjaju na hrvatsku tradicijsku, narodnu i zabavnu glazbu u tamburaškom duhu.

Iako će uskoro proslaviti tek godinu dana od osnutka, ove tri dame osvojile su srca mnogih obožavatelja. Stvaranjem autorskih pjesama ali i njegovanjem `zaboravljenih` hitova, oduševile su mnoge ljubitelje dobre, kvalitetne i pozitivne glazbe.

Iza cijelog projekta stoji cijenjeni Ivica Plivelić Iva koji je zaslužan za tekst, glazbu, aranžman i produkciju novog singla. Kadrovi spota snimljeni su u Snašinim kućarima u Gradištu nedaleko Županje.

- U pjesmu smo se zaljubile na drugo slušanje, a bile smo koncentrirane isključivo na svoj cilj i ono što nas usrećuje. Nadamo se da će ova razigrana pjesma oraspoložiti naše slušatelje i potaknuti ih na ples i veselje, jer ovakve pjesme spajaju sva vesela srca - poručile su uzbuđene glazbenice. the dekle članice, the dekle od dunava do jadrana