top of page

TEŠKA INDUSTRIJA ZA GOSSIP OTKRILA VELIKO SLAVLJE KOJE ĆE SE DOGODITI 2023.

Bend koji svojim pjesmama osvaja sve generacije

Kada su 2009. godine izdali pjesmu Hej, članovi benda Teška industrija znali su da će postati regionalni hit. Prava iskrena rock emocija, riječi koje se pamte i ritam koji osvaja, opisali bismo je ukratko, a ovo o njoj kaže više od 1,6 milijuna slušatelja - Odlična stvar, dobra energija...Moćan zvuk a vokal i uvek na nivou. Super pjesma! Pjevačica super pjeva...jednostavno najbolja pjesma. Obožavam ovu pjesmu. Pjesma je fenomenalana svaka riječ ima svoju smisao.


Teška industrija osnovana je u Sarajevu davne 1974. godine, a danas predstavlja jedan od značajnih primjera "sarajevske škole pop roka". Članove poznatog benda imali smo prilike pitati nekoliko pitanja, a oni su ekskluzivno za Gossip otkrili zanimljivosti o sebi

- Koju pjesmu i dan danas najviše volite izvoditi pred ljudima, jer je za vas posebna? - Omiljena nam je pjesma ŽIVOT JE MASKEMBAL.



- Što radite kada ne svirate i pjevate, imate li možda neke zanimljive hobije radi inspiracije?


- Naš basista Ivica Propadalo je osim što je glazbenik i slikar, dizajner, scenograf i kipar. Ostali članovi su većinom glazbenici. Inače, u 2023. bend će proslaviti 50. godina od osnutka u Sarajevu. Povodom toga o bendu izlazi monografija i novi CD kao i LP ploča najuspješnijeg albuma - otkrivaju i dodaju - Naravno, uslijedit će i slavljenička regionalna turneja…

- Industrija da otpjeva telefonski imenik u svom stilu, BILO BI EXTRA! Majstori! Fenomenalni ste! - zanimljiv je komentar na njihov rad i poruka jednog od najvjernijih fanova.

bottom of page