top of page

TERME PARADISO - RAJ NA 40 MINUTA OD ZAGREBA

Uživajte u masažama za dvoje sa 24-karatnim zlatom i čak 8 sauna

Već od 1986. godine drže se jednog cilja – ugoditi svima koji uđu kroz njihova vrata. Obitelj Cvetkovič zaslužna je za sve ono što gosti Termi Paradiso u slovenskom gradu Dobova osjete, očekuju i dožive. - Uvijek ih ponovno prisjetimo na ugodne trenutke, dočaramo im sitna iznenađenja, uveseljavamo ih i ostvarujemo želje. Jednostavno svoje goste usrećujemo - poručuju iz Termi Paradiso i dodaju - Nudimo nezaboravna jela iz naše kuhinje, brojna zabavna i društvena događanja, te mirni odmor na jugozapadnom kutku Slovenije.


Ako i vi sanjate o odmoru u raju, Terme Paradiso nude vam bazene sa termalnom vodom sa temperaturom od oko 32°C. Kompleks sa bazenima ima više od 1.800 m2 unutarnjih i vanjskih vodenih površina, a uz to i brojne atrakcije za djecu te je pravi mali termalni raj za svakoga. Kroz cijelu godinu su otvoreni vanjski i unutarnji bazen koji su međusobo povezani te Panorama na gornjem katu gdje se nalazi jacuzzi, dječji bazen sa dva tobogana, čajna kuhinja, previjalište te brojne ležaljke.

Dječji vanjski bazen i bazen sa toboganom su otvoreni od svibnja do rujna, spora rijeka a ostali tobogani multitrack i kamikaze, rade isključivo za vrijeme ljetnih praznika. Voda je obogaćena magnezijom, kalcijem, hidrogenkarbonatom i sulfatom, te ima dokazano dobar utjecaj na psihofizičko zdravlje. Preporučuje se kod problema sa reumom, za jačanje mišića i zglobova, te za brojne fizioterapeutske vježbe.

OAZA PARADISO

Priuštite si odmor od svakodnevnice, detoksirajte se i pomladite svoje tijelo. Otkrijte intimu oaze mira i opustite se u kompleksu sa FKK bazenom i sa čak 8 sauna: vanjskoj šuma sauni, krom finskoj sauni, čokoladnoj sauni, hamam sauni, solno biljnoj i bio panoramskoj sauni, parnoj sauni te infracrvenoj sauni. Prepustite se ljekovitim učinkom termalne vode i blagotvornosti toplih sauna. U Oazi će vam uvijek na raspolaganju biti svježe voće i osvježenja, dok na ležaljkama i vodenim krevetima možete odmarati uz opuštajuću glazbu. U sklopu Oaze je unutranji i vanjski FKK termalni bazen sa igluom na vanjskom djelu bazena. Temperatura vode u bazenu je između 29 i 32°C, a uz bazen postoji i nudistička plaža.

Uz spa&wellness hotel, smještaj možete pronaći i u depadansama te Honey Paradise glamping resortu, a kada se želite u potpunosti opustiti od stresne svakodnevice, čeka vas kupka za parove u jacuzziju kao i klasična ili tajlandska masaža. Zlatni ljubavni paket omogućit će vam romantično noćno kupanje, luksuznu kupku sa zlatom uz pjenušac, kao i masaže lica i cijeloga tijela sa 24-karatnim zlatom. Sve informacije potražite na paradiso.si i uživajte u zasluženom odmoru čitave godine.


bottom of page