top of page

TENA VODOPIJA NAPRAVILA PRAVI MORSKI SPOT

Ljetne vratolomije u novom singlu

tena vodopija nova pjesma
foto Dorijan Elezović

Kada Tena Vodopija radi novi spot, onda znamo da će tu biti puno akcije. Ova zagrebačka pjevačica već nas je razmazila dobrim spotovima, no ovaj put u svoj filmski scenarij ubacila je prave ljetne vratolomije. Tena je snimila ljetni singl #Taj i kvarnersku rivijeru iskoristila kao savršenu kulisu za svaj novi vatreni video spot. Crikvenica, Krk i Jadranovo sjajno su se uklopili u njenu plesnu priču, a osim plesnih ritmova, pjevačica je pokazala i kako vlada jet ski-jem, kako roni ali i kako se snalazi kada treba izvoditi akrobacije na motoru.

Pjesma je to koja govori o ljetnoj ljubavi, ali ne bilo kojoj, već Teninoj - Slikovito sam opisala ono što se prije dvadeset godina događalo na Monty's dog beach u Crikvenici. Danas je to jedna od najljepših plaža na Jadranu, a onda je bila početak jednog poznanstva. Toliko dugo poznajem svog današnjeg dečka, no tek smo nedavno zajedno zakoračili u život. I sama sam iznenađena ironijom života ali nije li sjajno kada možete ekranizirati vlastitu priču? - govori Tena kojoj je tekst za pjesmu napisala sjajna Kristina Kovač, dok je za aranžman i finalizaciju pjesme bio zadužen Zvonimir Dusper Dus.

Ovu zahtjevnu produkciju podržao je i Freixenet Hrvatska te djevojke iz modne kuće Royal Bride, a spot ima i poseban značaj za Tenu jer se u njemu pojavljuju i njoj drage osobe iz privatnog života, između ostalog i njezin novi dečko kojeg je upoznala upravo na jednoj od lokacija snimanja. Pogledajte #Taj, oduševit će vas


bottom of page