1/1

TATJANA JURIĆ RAZDRAGANA ZBOG POSEBNOG POKLONA

Jako je sretna unatoč gubitku

TV i radijska voditeljica Tatjana Jurić nedavno je ostala bez svog kućnog ljubimca, psića Jacka, a utjehu je pronašla u društvu prijatelja i cimerice Mie Kovačić. Zajedno su otputovale u Dubai na zimski godišnji odmor, a Tatjana je tom prilikom otkrila - Koliko sam vaših poruka dobila, pa to je milina. Na svaku sam dušu isplakala, hvala vam! Ako na koju nisam odgovorila, doći ću i do nje. Cure me dobro čuvaju, u ponedjeljak sam natrag u pogonu. Puse svima!

foto Instagram story

Tugu je malo smanjio i personalizirani poklon, koji je dobila od bliske priajteljice - Jack ostaje s tobom zauvijek. Ne zaboravi da svi psi idu u raj! Lucija - stajalo je u poruci, pored koje je bila i majica sa izvezenim crtežom Jackice.

- Ne dirajte mi podočnjake, to su moji podočnjaci. Sad će mene moja kozmetičarka Ana speglat! Koja li je tajna zdrave koŽe? - objavila je nedavno, a brojni su joj fanovi poručili - Slušam te svaki dan. Super si! Budimo realni, ovo ti je najbolja slika ikad...Lijepa žena, s podočnjacima ili bez njih. Tajna zdrave kože je u svakodnevnom održavanju higijene i upotrebi preparata sa najmanje štetnih materija u sebi. Blago onom čija ljepota dolazi iznutra jer nije prolazna a trajati će vječno...Bezvremenska Tatjana, uvijek predivna.


- Hidratacija. Dobra jetra. Dobra sleZINa. Hvala Bogu na autonomnom živčanom sustavu. A srce neka kuca. Tajči mora biti zdrava - zaključila je njena Mia.

Prijava na Gossip newsletter

Hvala na prijavi!

1/1