1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

TAJČINE NAJDRAŽE VIKEND AKTIVNOSTI

Pjevačica ima i novu frizuru

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica, Tatjana Matejaš Tajči, danas živi i radi u Americi. Odgaja trojicu sinova i često svira duhovnu glazbu, koja joj je kroz godine postala najdraža. - Koja je vaša omiljena stvar u subotu ujutro? Volim planinarenje, ali i odlazak u omiljeni kafić na finu šalicu cappuccina ...oh i spavanje - poručila je nedavno i pokazala novi frizuru


- Nakon predavanja na tečaju korištenja pet osjetila za stvaranje dobrobiti, kratko smo prošetali do rijeke. Priroda uravnotežuje i utemeljuje tijelo i um i njeguje naš duh. Ova mala staza je doslovno iza ugla moje kuće. Osjećam se tako sretnom što sam na kraju odabrala živjeti ovdje - dodala je popularna pjevačica i life coachica.


- Preslatka si!!! Divni ste. Još mi radi kazeta Bube su u glavi koju je tata kupio i slušam ju autu dok se vozim posao. Subotom duže odspavam i pijem kavu na terasi kuće uz cvrkut ptica... Lijepi pozdrav iz Zagreba. Baš mi se sviđa ova tvoja frizura. Paše ti. Subotom ujutro radim ali je sve dosta mirno pa se lijepo čuju ptice kako pjevaju. Valjda zahvaljuju što ih hranim cijelu zimu - komentirali su Tajčine novosti njeni pratitelji iz Hrvatske, a po pitanju frizure, Tajči je odgovorila uz smijeh - Haha. To je moja “prirodna” frizura. Još je bolja kad ju uopće ne počešljam.