top of page

TAJČI ZAPLAKALA S MAMOM NA AERODROMU

Dobrodošla kući

- Najljepši ste kad ste svoji - rekli su mnogi mudri ljudi. Pronađite svoje najistinitije Ja kad vas nitko ne gleda, kad nitko ne postavlja primjere i kad vas nitko ne mjeri za uspjeh. Upoznajte svoje najistinitije Ja u tišini (meditacija vas može odvesti tamo), a zatim je izvedite da se vrti, pjeva, pjeva, pleše i smije se glasno, i liječi, a kako god volite uživati u životu. A ako trebate smjernice, javite mi. Volim trenirati ljude kroz proces ponovnog povezivanja sa svojim pravim Ja - poručila je nedavno Tatjana Cameron Tajči ex.Matejaš, koja je nakon pjevačke karijere u Hrvatskoj, otišla u Ameriku i posvetila se duhovnoj glazbi.

Ubrzo nakon uživanja u svom domu u Americi, Tajči je doputovala natrag u Hrvatsku gdje se susrela sa mamom koju nije dugo vidjela - Ovo je sve. Grlim mamu na aerodromu. To je ljubav, blaženstvo, sreća, mir, radost, utjeha, zahvalnost, ozdravljenje, olakšanje, milost, sigurnost, zahvalnost, sjećanje na moje početke i podršku koja me je kroz sve vodila, uzbuđenje za svaku sekundu života, nade, snage... sve. U zagrljaju moje mame - izjavila je u Zračnoj luci Zagreb.


- Mama Štefi - dodao je Jacques Houdek, dok je pjevač Željko Samardžić poslao puno srčeka podrške. - O Tajčica hvala ti - napisala je mama uz smajlija koji plače od sreće. - Dobrodošla kući! Divno. Lijep odmor. Jako sam sretna zbog vas oba dvije. Uživaj u posjetu - komentirali su drugi.

Tajči uz coaching i pisanje, najviše od svega voli pjevati pred publikom. Zbog toga ne čudi da joj je gitara stalno u rukama, a mikrofon upaljen - Tajči je pjevanje u krvi. - Svima se svidjelo naše pjevanje i odlično smo se zabavili na bini i u publici. Hvala mom nevjerojatnom bendu - poručila je odmah nakon nastupa u gradu Franklin, u državi Tennessee.

Commentaires


bottom of page