top of page

TAJČI: MOJ SIN SE ODSELIO

Evan Amadeus

- Sve stvari Evana Amadeusa premještene su u SCAD! Ostavila sam ga znajući da ima sve što mu treba - školski pribor, tople deke i staklenku Nutelle, ali što je još važnije samopouzdanje, disciplinu, svijest o tome kako se brinuti o sebi i njegovu nevjerojatnu sposobnost povezivanja s drugima. Ne mogu biti ponosnija na svog sina. I tako sam uzbuđena zbog njega! Također je vrlo odgovoran pa znam da će biti super oprezan s COVID-om. Volim te Evane - objavila je Tatjana Matejaš Tajči, hrvatska pjevačica sa adresom u Americi

SCAD je američki fakultet The Savannah College of Art and Design, koji je njezin sin odabrao za svoj profesionalni smjer - Evan, jako sam ponosna na tebe - poručila mu je baka Stefy iz Hrvatske, a drugi prijatelji obitelji su dodali - Sretno! Svidjet će ti se koledž Evane. Tko to moze platit. Sjećam ga se kao malog dječaka, a sada ide studirati. Malo po malo, djeca se osamostaljuju i to je dobro. Znači da su sposobni brinuti o sebi i jednog dana o svojoj obitelji. Sretno Evanu od srca u svemu što počne u životu.

Tajči sa pokojnim suprugom Matthewom Cameronom ima još dva odrasla sina, a svoju karijeru je nakon velikog uspjeha u bivšoj Jugi, posvetila većinom duhovnim pjesmama i nastupima u manjim američkim gradovima.

Σχόλια


bottom of page