top of page

TAJČI ISKRENO: BILO MI JE NEUGODNO U MOM TIJELU

Sa djecom stigla u Hrvatsku

- Ovo sam ja sa 27 godina (ona desno). Sigurna sam da je u to vrijeme bilo ljudi koji su mi sigurno rekli da je moje tijelo savršeno, ali ne mogu ga se sjetiti. Možda nitko nije rekao takve riječi, ili ih ja nisam čula jer su glasovi u mojoj glavi bili glasniji. Bilo mi je tako neugodno u svom tijelu! - iskreno je otkrila Tajči, kako se u 'zlatna' vremena svoje karijere, stvarno osjećala

- Bilo je mnogo poruka koje je moj mozak pokupio i reproducirao na "repeat" podsjećajući me da sam daleko od lijepe i da samo tim stilista može od mene napraviti nešto lijepo; da djevojka može biti ili lijepa ili pametna, ali ne oboje; da sam predebela i da nikad nisam mogla izgledati...A zbog seksualne traume koju sam doživjela (i vjerovala sam da je to moja greška) nosila sam mnogo srama i nesvjesnog uvjerenja da je biti lijepa opasno. Dakle, da, nisam imala zdrav odnos sa svojim tijelom...Trebalo mi je dosta u kasnim 30-ima da započnem put iscjeljivanja do cjelovitosti i shvatim da je učenje voljeti svoje tijelo - i brinuti se o njemu - dio koji mi je nedostajao...Ako ovo čitate i osjećate okidače za prihvaćanje vlastitog tijela, primijetite ih i poduzmite nešto. Nemojte čekati. Život s druge strane – osjećaj cjelovitosti i povezanosti sa svojim fizičkim tijelom puno je bolji... - poručila je svima koji se trenutno bore sa manjkom samopoštovanja.

U Hrvatskoj trenutno uživa na Korčuli, a najavila je i kako će vlastiti cruise u ljeto 2023., na koje se svi mogu prijaviti. - Savršena sreća...moja mama i moja djeca na jednome mjestu. Ovo je jako posebno mjesto! - izjavila je uz objavu posebne obiteljske fotografije, a brojni su se fanovi složili i dodali da uživa, jer je obitelj sve na svijetu.

bottom of page