1/1

TAJČI GLASNO PLAKALA U JAVNOSTI

Tatjana Matejaš Cameron ima tri sina i živi u Americi

Tajči Matejaš Cameron, pjevačica koja je u Hrvatskoj stekla nacionalnu slavu pjevanjem pop pjesama, danas je u potpunosti posvećena pjevanju duhovnih pjesama i životu u Americi sa svoja tri sina. Supruga je nažalost izgubila u borbi s rakom pred nekoliko godina, ali na životu je drži to što njeni sinovi napreduju

- Imala sam prilike provesti svaki dan posljednja dva mjeseca sa ova tri nevjerojatna ljudska bića - Danteom, Evanom i Blaisom. Zauvijek ću biti vaš najglasniji i najponosniji obožavatelj, vjerni pratitelj, suport i navijačica. Također i majka koja se neće ispričavati za plakanje u javnosti (čak i ako to nekad zvuči vrlo glasno). Vi ste najnevjerojatniji ljudi koje znam - poručila je mama Tajči svojim sinovima.

- Moj sin Evan Amadeus je upravo maturirao! Ceremonija je zakazana tek za srpanj, pa imamo vremena proslaviti. Ali ovo je bila prva proslava - večera na krovu restorana u Nashvilleu. Malo drugačije od prijašnjih dana kada smo bili samo kod kuće, i zato predivno! - poručila je Evanu.


A kada ne nastupa po Americi, Tajči uživa pljeviti svoj vrt ili šetati uz ocean sa sestrom. Sve što je smiruje i opušta.

tajči djeca, tajči najnovije vijesti, vijesti o poznatima, tračevi o poznatima