top of page

SVJETILJKE INSPIRIRANE SVEVREMENSKOM MAJOLIKOM

Poseban dizajn Creative-Cables dostupan u Hrvatskoj

Urbani i mediteranski stil savršena su kombinacija zahvaljujući svojim profinjenim uzorcima. Odmaknite se od rutine sa zidnom svjetiljkom Creative-Cables koja nije samo dekorativna već i funkcionalna. Svjetiljka sa sjenilom s jedinstvenim uzorkom inspiriranom majolika keramikom dodat će eleganciju i profinjenost svakoj prostoriji. Talijanska majolika iz razdoblja renesanse, inače je jedna od najpoznatijih tehnika bojanja, prepoznatljiva po svojim živim, elegantnim, profinjenim i uzbudljivim uzorcima!

Opremite svoj dom elegantnom zidnom svjetiljkom koja ima bijelo sjenilo u pozadini, žiopisne detalje i utičnicu skrivenu u postolju za dodatni učinak. Ova modularna svjetiljka dostupna je u različitim bojama, tako da možete odabrati onu koja savršeno nadopunjuje vaš interijer.


Zidna svjetiljka savršen je dodatak svakoj prostoriji zahvaljujući čistoj estetici i eleganciji koju unosi u prostor. Ako tražite jednostavno, ali elegantno osvjetljenje za svoj dom, Creative-Cables zidne svjetiljke sa sjenilom su pravi izbor. Dolaze u nizu različitih stilova, tako da možete odabrati onaj koji najbolje nadopunjuje interijer vašeg doma. Zidna svjetiljka sa sjenilom također će vam uštedjeti malo prostora jer se zbog modularnog dizajna može jednostavno montirati na zid. Ako ste tražili jednostavnu, ali elegantnu svjetiljku za svoj dom, zidna svjetiljka sa sjenilom je pravi izbor.

Želite li svom interijeru dodati dašak sofisticiranosti, izvrstan je izbor višebojna nijansa s opuštajućim uzorkom cvijeća i ornamenata, ili pak varijanta sa crno-bijelim ukrasima. Donesite obalu na svoju terasu ili vrt čak i kada živite u centru Zagreba, zahvaljujući Snake Eivi, prijenosnoj svjetiljci za van s vodootpornim držačem svjetiljke IP65, kako biste uljepšali svoje vanjske prostore! Uključite svoju svjetiljku gdje god želite (čak i uz bazen) zahvaljujući tekstilnom kabelu duljine 5 m. I sve što će vam trebati za savršen ljetni ugođaj je mini Ellepì ravni disk oslikan profinjenim uzorkom inspiriranim majolikom koji je dizajnirao Creative-Cables. Izgubite se u tim šarenim motivima, zatvorite oči i osjetite oceanski povjetarac.

Dilema je li za vaš prostor bolji urbani ili mediteranski stil, može biti zaboravljena! Savršena novu kombinacija su dva različita majolika stila disk sjenila, napravljena u bogatoj i modernoj Italiji. Dašak originalnosti primjetit će svi, zato usudite se biti drugačiji i posebni kakvi već, uostalom i jeste >> creative-cables.hr/maioliche

bottom of page