top of page

SVIMA ZASTAJE DAH OD TORTE LUCIJE LUGOMER

Mame su oduševljene

Plus size model Lucija Lugomer podijelila je sa svojim fanovima fotografije prelijepe torte, koju je naručila za sinov 1.rođendan. - Hvala na najljepšoj torti ikada - poručila je Lucija, a s njome su se složile brojne mame - Ajme kako je divnaaa. Torta je prekrasna. Ovo je prekrasno!!!!

Uz tortu, Lucija je naručila personalizirane poklone, smokije, čaše, balone i druge predivne dekoracije, a sve u brendu Mickey Mousa i prijatelja koje njezin sin Leon voli

A kako je doživjela i proživjela veliki 1., Lucija je progovorila otvoreno - Ne znam gdje je proletila prva godina ali znam da smo proživjeli svašta. Svašta neuobičajenoga i znam da ću mu pričati kako je rođen u povijesno doba prvog trena kada će to razumjeti! Preživjeli smo dva jaka potresa, pandemiju, 5 zubica, ukakane pelene, dvije temperature, frizerku, rezanje noktića, vožnje autom, hladno more, upoznavanje sa Lu, ludog cacu i ludu mater. Ljudi ti pričaju kako je ovo smisao života i sve ti to slušaš ali nemaš pojma. Ma nemaš poooojma. Ovo se riječima ne moze opisati koliko god bi voljela. Ništa više nije isto, sada je još ljepše, još posebnije, još bitnije i smislenije. Leone, ti si ljepota ovoga svijeta i hvala ti što si baš mene izabrao za svoju mamu!


bottom of page