top of page

SVI PRIČAJU OD LJUBIČASTOM ODIJELU MIRNE MARAS

Oduševila modnom kombinacijom

TV voditeljica Mirna Maras na nedavnom je okupljanju ekipe emisije InDizajn sa Mirjanom Mikulec, obukla svjetlo ljubičasto odijelo, skrojeno po mjeri. Mirna je oduševila sve prisutne, koji su je neprestano ispitivali gdje ga je nabavila - U izlasku nakon sto godina. I moram reći, falilo je...jako! Koliko sam upita dobila za ovo odijelo, zaslužuje jos jednu objavu - pohvalila se fanovima.

Mirna je već duže vremena poznata kao velika ljubiteljica mode, a svoje povjerenje dala je domaćim dizajnerima ali i svjetski poznatim webshopovima. U ljetnoj haljini sa cvjetićima zablistala je u kolovozu, i također oduševila tisuće žena koje je svakodnevno prate


Treća kombinacija kojom je oduševila, roza je haljinica na preklop malo ispod koljena, ispod koje je Mirna kombinirala svijetli kupaći kostim.


- Predivna si Mirna! Jako si zgodna. Predivne stvari biraš. Odlično ti stoje haljine - samo su neki od brojnih komentara. Podsjetimo, voditeljica je mama 4-godišnje djevojčice Meri koju je dobila u braku sa Željkom Batinićem, dok je 12-godišnjeg sina Nika dobila u vezi sa poznatim fitness trenerom Mariom Valentićem.


bottom of page