top of page

SVE BOJE JESENI BRENDA BITEMYSTYLE

Nova kampanja dizajnera Zorana Aragovića

foto Denis Butorac

Dizajner Zoran Aragović koji stoji iza brenda BiteMyStyle snimio je kampanju za aktualnu kolekciju jesen/zima 2019/20 predstavljenu na posljednjem Bipa Fashion.hr-u. Kao kulisa kampanje savršeno se uklopio prostor Hub Cooltura puba koji odiše unikatnošću i potpuno drugačijom vibrom od one na koju smo do sada navikli viđati u Aragovićevim kampanjama.

Novom kolekcijom dominiraju nešto zagasitiji zemljani tonovi, karirani uzorak i asimetrija, s pokojom eklektičnom bojom koja opisuje dizajnerov karakter. Kaputi, jakne i suknje strožih formi pomalo asociraju na vojne odore dok su haljine lepršavih, fluidnijih i asimetričnih formi. Glavna ideja kolekcije jest igra kontrastima u dužinama, bojama ili teksturama na odjevnim predmetima. Tehnikom color blocking dizajnirali smo maxi kapute u narančastoj, pink i crvenoj boji i s njima kombinirali kratke lepršave haljine u sivim i smeđim tonovima od tkanina specifičnih za klasična odijela. Asimetriju postižemo i kombiniranjem volana i faldi različitih dužina posebno na suknjama koje u kontrast stavljamo sa sakoima u blago vojničkom stilu. Tkanine koje koristimo u kolekciju su uglavnom vuneni štofovi, veluri, viskoze i pletenine.

- Želio sam kroz kampanju dočarati estetiku kolekcije i na fotografijama u prvi plan staviti kolorit i formu odjeće. Boje su prave jesenske s naglaskom na zemljane tonove dok sam se u formi poigrao asimetrijom i neobičnim strukturama tkanina - ističe dizajner.


Aragović je i u ovoj kampanji okupio dugogodišnje suradnike i prijatelje, pa je tako iza objektiva stao višestruko nagrađivani fotograf Denis Butorac, za besprijekornu kosu se pobrinula Katica Topčić za Kevin Murphy Hrvatska dok je za make up zaslužna Ivana Bilandžija Billy, a stilist Leon Ivanuša je uz BiteMyStyle odjeću kombinirao cipele iz ponude dućana Antonija fashion i Mass-a. U ulozi modela našla se jedna od najpoznatijih domaćih manekenki, Lucija Beden iz Talia models.


Fotograf: Denis Butorac Kosa: Katica Topčić za Kevin Murphy Hrvatska Make up: Ivana Bilandžija Billy Stilist: Leon Ivanuša Cipele: Antonija fashion i Mass Lokacija: Hub Cooltura pub Modni dizajner: Zoran Aragović, www.bitemystyle.com.hr

bottom of page