1/1

ŠTO TO U RUCI DRŽI BIVŠA PREDSJEDNICA?

Gdje je danas Kolinda Grabar Kitarović

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović više nije aktivna na društvenim mrežama, ali je svim građanima Hrvatske čestitala Božić te zdravu, bolju, prosperitetniju i društveniju 2021.godinu. Uz čestitku je objavila i svoju staru fotografiju, koju je objavila još 2018.godine

U žućkastom kostimu stala je pred veliki ukrašeni bor i pokazala svoj ukus za modu. Bivšu predsjednicu mnogi su voljeli zbog njenog simpatičnog nastupa u javnosti i otvorenosti prema ljudima a mnogi se rado prisjete njenih 'daj pet' trenutaka.

A što ju je toliko razveselilo, da je to morala primiti u ruku? Prvo snježna pahulja, a zatim ogrlica bake u Šibeniku.

foto Instagram Kolinda GK


Gdje je danas i što radi Kolinda Grabar-Kitarović? U intervju za Jutarnji otkrila je - Za mene osobno godina je bila izazovna: puno se toga dogodilo, a puno toga i nije. Pandemija je poremetila planove koje sam imala. No, dobro. Prilagodila sam se. Radim online, radim volonterski. Radim stvarno sasvim iz gušta i posvetila sam se malo i sebi. Jer zanemarila sam svoje zdravlje radeći pet godina iznimno zahtjevan, stresan posao...bez godišnjeg odmora… Već sam devet mjeseci na istome mjestu, zatvorena u svom stanu u Zagrebu.