1/1

ŠTO SE DOGAĐA NA LINKEDINU? ŽENE BLOKIRAJU MUŠKARCE

Javila se i Vlatka Pokos

- LinkedIn nije nova dating aplikacija i nadam se da nikad neće biti. Svi vi koji putem ove mreže tražite nekog za upoznavanje, kavu, izlaske i svašta nešto, molim vas da ju napustite i preselite se na neku adekvatniju opciju. Na koncu neka vas ne bude sram otvoriti profil na Tinderu, on točno za to i služi. Možete mi se javiti kako bismo pričali o poslu, poslovnim prilikama i neprilikama, kako biste prokomentirali neku moju objavu ili ako se želite predstaviti, no molim vas nemojte kretati s neprimjerenim komentarima i upadima. Svi znamo što to podrazumijeva (kako si mi ljepoto, šta se radi, jesi za druženje, hoćeš mi doći u posjet, itd, itd). Hvala - napisala je jedna mlada žena na poslovnoj mreži Linkedin, dok je druga dodala - Nedavno sam napisala sličan komentar. Nadam se da će Linkedin pronaći način da spriječi takve tipove jer sam već poprilično ljuta i dođe mi da više ne prihvačam konekcije i ne odgovaram na poruke. Uskoro bi ovo mogla postati "ženska” mreža jer će svaki drugi muškarac završiti u blokadi

Bivša TV voditeljica Vlatka Pokos, koja sada živi i radi u Kanadi, podržala je žene kojima smeta obraćanje muškaraca na neprimjeran način - Točno! Prestrašno koliko su ljudi neozbiljni da ne kažem glupi i očajni. Nastojim ih ignorirati ali ponekad moram upotrijebiti i represivnije mjere - poručila je Vlatka kolegicama.


U raspravu su se uključili i brojni muškarci, koji smatraju da nije neprimjereno pozvati neku ženu na kavu na Linkedinu te da naravno treba stati ako žena kaže ne, hvala. Sa ženama kojima ne odgovara pre-prisan način komunikacije na poslovnoj mreži, nisu se složile druge žene, koje pak smatraju da se ovakvi problemi ne moraju rješavati javnim obraćanjem već na milijun drugih načina te da svemu treba dodati samo malo pozitive i dobre energije...Cijelu raspravu podržalo je preko 880 žena i muškaraca.

Primajte ekskluzivne novosti

Hvala na prijavi!

1/1