1/1

ŠTO JE TO STAVILA NA BOR?

Splitska pjevačica iznenadila rijetko viđenim ukrasima

Gdje god se pojavio, 43-godišnja splitska pjevačica Jelena Rozga razvedri prisutne, a posebice joj se u vrijeme blagdana vesele najbliži prijatelji i suradnici. Jelena je tako nedavno pokazala novo odijelo modnog dvojca s kojem surađuje već niz godina, a kako bi fotografija bila što efektnija, napravila ju je ispred bora

Svi su odmah primijetili koliko Jeleni stoji malo drugačije isfenirana frizura, kako je vitka i lijepa, a posebice kako je ukrasila bor. Uz puno velikih bijelih kuglica i lampica, bor je dobio i velike bijele vjeverice i sovu za 'špic' - Top al vjeverice su mi vrh i sova. Djevojčica i bor. Slatka...ko šećer. Nježna i nasmijana. Volim te prelijepa si. Izgledaš kao avion. Neke su žene komentirale i poseban Jelenin outfit - Na prvi pogled mi izgledalo kao kombinezon, ali i ovako je ekstra.


Uz neobičan bor, Jelena je pokazala i 'slatke' ukrase - velike umjetne torte.

Dok poput ostalih kolega pjevača čeka na suzbijanje pandemije i povratak u normalan život, Jelena najviše uživa u svom Splitu uz more - Vitamin D i kava - poručila je nedavno uz prelijepu fotografiju s mora.


- Blago ti se - napisala joj je prijateljica Nina Badrić, dok je jedna pratiteljica zaključila - More odmara oči i dušu, dovoljno je makar i gledati u more i već je dobro.

Recent Posts

See All