top of page

ŠTO JE RASPLAKALO JELENU ROZGU

Pogodilo je ravno u srce

Domaća pjevačica Jelena Rozga, koja je ovoga ljeta navršila 43 godine, nedavno je podijelila vrlo emotivnu objavu - I nakon dvije godine, pogađa pravo u srce... Mene a i vas. Po prvi put ćete vidjeti “one take” ovog spota. Emocija uhvaćena u jednom dahu, bez reza, bez montaže, bez ponavljanja. Samo moje proljeće, čista emocija i ja - izjavila je.

screenshot YouTube


U spotu Jelena trči zaleđenom šumom i vrlo emotivno, očiju punih suza, gleda u kameru. U nekom trenutku od suza prestaje pjevati i spušta pogled...Video je dosad pogledalo 13,6 milijuna ljudi a brojni su ostavili svoje komentare - Prava prirodna ljepotica. Ovo je da se naježiš! Tekst, izvedba, glas, spot....WOOOW!!!! Bravo! Još jedna pjesma koja će živjeti godinama! Prelijepe oči, iako uplakane, iz njih progovara duša. Ovo je do sada najbolja i najjača Rozgina pjesma. A ovdje je prelijepa. Nisam vidio da nekome i suze ovako lijepo stoje.

Jelenini fanovi zaključili su da je pjevačica u spotu plakala zbog nesretne ljubavi, pa su poruke uputili i njenom bivšem dečku Stjepanu Hauseru - Spavas li mirno Hausere? Ne spava sigurno, takva karizmazična žena se ne zaboravlja! On je ženskaroš koji ganja karijeru, a ona se htjela smiriti i imati obitelj, a voljela ga je iskreno! Kakva bol, samo da naleti neki sa više keša i boljim kolima. Kada su prekinuli ona je jako patila a njega je bolilo briga, a sada je red došao na njega. Sve se vraća sve se plaća, Jelena vrh si! Jelena je Divna prirodna osjećajna i čiste duše. Pjesma je sve rekla Jelena, ti zaslužuješ boljeg i taj će sigurno doć. Nema Hauser nikakve veze sa ovom pričom. Kad shvatiš da ga i dalje voliš, ali da više nije vrijedan tvog bola.


Cijeli spot pogledajte na >>> YouTube Jelena Rozga

bottom of page