top of page

STIŽE PRINOVA U OBITELJ KARDASHIAN

Tisuće fanova proziva Khloe zbog njezine odluke

Nakon što joj je priredio veliki šok i prevario je sa drugom ženom, Khloe Kardashian objavila je kako će uskoro pomoću surogat majke dobiti drugo dijete sa bivšim Tristanom Thompsonom. - Možemo potvrditi da će True imati brata ili sestru koji je začet u studenom - rekao je Khloein prestavnik u jednoj od izjava povodom te vijesti. Također su zamolili za ljubaznost i privatnost, kako bi Khloe mogla fokusirati se na svoju obitelj.


Prevara nije jedina koja se dogodila tijekom prosinca 2021. Tristan je naime postao otac po treći puta, i to sa svojom tadašnjom partnericom s kojom je dobio sina. Khloe je u svom reality showu priznala da joj je to bio veliki šok, jer su taman planirali zajedno useliti. Tužnu vijest javila joj je sestra Kim Kardashian, koja se još nije oglasila oko nove bebe koja stiže u obitelj.

Brojni su fanovi u šoku i neprestano ostavljaju komentare ne bi li Khloe odgovorila - Je li ovo istina? Nova beba sa Tristanom? Ne želimo više čuti kako te Tristan ponovno povrijedio. O moj Bože zašto Khloe? Reci nam da ovo nije točna informacija. Zašto si to napravila? A mi smo navijali za tebe Khloe. Khloe, ti zaslužuješ puno bolje. Vratiti se Tristanu nikako nije dobro za tebe. Možda misliš da radiš dobru stvar za svoju obitelj, ali ne radiš.

Iako je Khloe javno rekla kako se više neće vraćati Tristanu, oni su i dalje roditelji malene True, a dijete preko surogat majke začeli su prije novog velikog skandala. Khloe ne preostaje ništa drugo nego biti dobar roditelj i odgajati svoju djevojčicu kao i bebu koja će se tek roditi zajedno sa bivšim partnerom. Majka Kris Jenner poručila je da se njih dvoje puno druže i najbolji su prijatelji, zato ne čudi ovaj potez. Jedan su od rijetkih parova koji odlično funkcioniraju kao obitelj i žele da im djeca budu primarno sretna.

留言


bottom of page