top of page

STIŽE NAM PRVO KRSTARENJE S ISKUSTVOM U METAVERSEU

Nešto posebno i još neviđeno

Posebno uzbudljive vijesti stižu nam iz turističkog sektora. Kompanija Celebrity Cruises odlučila je lansirati novo virtualno iskustvo nazvano 'Wonderverse'. Po prvi puta u povijesti putovanja, putnici će moći "vidjeti svoj doživljaj prije nego isplove", istražujući hiperrealističnu, digitalnu verziju najnovijeg broda u floti klase Edge - Celebrity Beyondu.


- Wonderverse će omogućiti da otključamo i oživimo bogatstvo i punoću iskustva na uzbudljive načine koje ne možemo doživjeti kroz tradicionalna marketinška i reklamna sredstva - navode iz Celebrity Cruisesa. Kada se prijave na Wonderverse, putnici će se seliti iz svemira u svemir kao avatari, uživajući interaktivni sadržaj dok uče više o brodu i odredištima do kojih mogu otploviti u stvarnom svijetu.

Čarobni tepih, koji se smatra jednom od najunikatnijih dizajnerskih inovacija ikada za brod za krstarenje, uzdiže se iznad mora s neprekinutim pogledom za uživanje u virtualnim koktelima. Prvi prostor koji će korisnici iskusiti, također služi i kao prostor za sastanke, pružajući korisnicima dinamičan način virtualne zajedničke interakcije. Veličanstveni Grand Plaza, društveni epicentar Celebrity Beyond, koji se proteže na tri palube s prepoznatljivim Martini Barom u srcu svega, služit će kao društveni salon gdje se putnici mogu povezati, slušati glazbu i uživati u kultnom Flair Showu, piše Travel Daily News


Paluba odmarališta, koja uključuje vrt na krovu, glavni brodski bazen, jedinstvene konzolne plutajuće bazene i potopljena sjedala nude vrlo uzbudljivu interakciju. Posjetitelji se također mogu opustiti u ležaljkama, skočiti u bazen i popiti piće iz bara. Putovanje počinje igrom nadmetanja koju kontrolira korisnik do legendarnog Magic Carpeta, gdje će sudionici imati priliku stvoriti vlastiti personalizirani avatar.

Odatle, posjetitelji također mogu doživjeti neka od najljepših svjetskih odredišta u Wonderverseu, uključujući Endicott Arm & Dawes Glacier na Aljasci; obijeljena ljepota Santorinija, Grčka; jarka svjetla glavnog grada Japana Tokija i planine Fuji koja izaziva strahopoštovanje; i bijele pješčane plaže i bistre karipske tirkizne vode St. Lucije, sve prije ponovnog susreta s Nateom Berkusom u Sunset Baru, gdje će imati priliku postaviti mu niz pitanja o zadivljujućem brodu i odredištima koja oduzimaju dah. Kao dio iskustva, gosti će moći jednostavno pristupiti portalu za trenutne rezervacije.


Brod sljedeće generacije Celebrity Beyond ide dalje od onoga što je ikad bilo moguće za brod za krstarenje, dajući gostima beskrajne mogućnosti da se odvoje od svakodnevice - dok se povezuju s čudima svijeta oko sebe. Inspirativan dizajn vodećih svjetskih arhitekata i dizajnera interijera, fina gastronomska iskustva kuhara s Michelinovim zvjezdicama, svjetski poznati wellness partneri, vrhunska umjetnost, vrhunska zabava i maloprodaja luksuznih marki, zajedno s jedinstvenom intuitivnom uslugom, razbija svaku unaprijed stvorenu predodžbu o iskustvo krstarenja, predstavljajući oličenje opuštenog luksuznog ljetovanja. >> celebritycruises.com

bottom of page