top of page

STIGAO JE NAJJAČI DEZINFICIJENS NA TRŽIŠTU

Prevenirajte koronavirus i bakterije, koristite tehnološki napredna sredstva za čišćenje

Tehnološki napredna sredstva za čišćenje bez kemikalija i agresivnih tvari proizvode se u Hrvatskoj! Sigurno ste se puno puta našli u situaciji da svoj dom želite očistiti u pola sata i biti sigurni da je sve prljavo 100% dezinficirano. Dezinficiranje prostora i predmeta postaje sve važnije, a posebice u trenucima poput sadašnje moguće epidemije koronavirusa.


Ako ste na policama trgovina dosad nalazili samo sredstva puna kemikalija, od kojih nakon dužeg vremena uporabe počinje boljeti glava, a masnim je slovima otisnuto 'ne približavati maloj djeci i životinjama', ova će vam se vijest jako svidjeti.


Safe at Home program za kućanstvo tvrtke TLK EKOLOGIJA iz Velike Gorice, nešto je novo i tehnološki revolucionirano. Proizvodi koje je osmislila hrvatska tvrtka sadrže ekološki prihvatljive i potpuno biorazgradive sastojke za higijenu, čišćenje i dezinfekciju, a nastaju naprednom Aquagen tehnologijom bez dodataka agresivnih i drugih kemijskih tvari.

Kaufland, Plodine, Spar

Bilo je potrebno nekoliko godina da Genox proizvodi budu prepoznati od velikih supermarketa, a danas su oni stalni postav na policama Kauflanda, Plodina, Spara i Tommyja


Proizvodi Genox - najjače sredstvo za dezinfekciju na tržištu i 100% biorazgradiv dezinficijens širokog spektra koji djeluje na sve vrste mikroorganizama, alge, gljivice i viruse te kao snažna korona virus dezinfekcija kao prevencija; Genoll - odličan za pranje posuđa, uklanjanje svih zaprljanja s površina, posebno jako zamašćenih površina poput pećnice, nape ili friteze; Kamenko - proizvod za uklanjanje kamenca s raznih površina i Zuzex - odmah spreman za čišćenje prozora i glatkih površina, fantastično su otkriće hrvatskih poduzetnika. Naime, svi nabrojani proizvodi zadržavaju svoj izvorni sastav i djelovanje isključivo svojim aktiviranim ionima na prirodan način, potpuno su biorazgradivi, ekološki prihvatljivi i vrhunski u čišćenju bez imalo štetnih sastojaka.

Kada sljedeći put odete u trgovinu, potražite na policama Genox dezinficijens koji će ispuniti sve vaše potrebe:

  • trenutno uništiti sve poznate bakterije, viruse, gljivice, plijesni i spore

  • dezinficirati i sterilizirati dječje igračke, pribor, površine te ukloniti neugodne mirise

  • obogatiti zrak kisikom, olakšati disanje i djelovati antialergijski

Bez agresivnih kemijskih spojeva, Genox proizvodi oduševit će vas na prvu! Priroda je rekla svoje, zato volite ih i oni će jako voljeti vas! Ako ih ponestane na policama, kontaktirajte direktno proizvođača >>> genox.hr

- S ponosom objavljujemo da smo primili važno priznanje - halal certifikat! Genox je tako postao prvi 100% halal dezinficijens - poručuju iz tvrtke TLK.


- Sve riječi pohvale! Proizvod o kakvom smo sanjali, u kućnoj upotrebi ga već dugo koristim sa zadovoljstvom i osjećajem čistoće, jednostavne upotrebe i ugodna mirisa! Pozdravljam Genox svim srcem. Jako dobra stvar. Bez GENOXA ne izlaziti iz KUĆE! - komentari su brojni pratitelja na socijalnim mrežama.


Genox professional dezinficijens još je jedan pouzdan proizvod koji impresionira kupce svojim učinkom. Naručite na >>> genox.hr genox gdje kupiti, genox professional, genox dezinficijens, genox, genox kaufland, genox plodine, genox spar, korona virus dezinfekcija, dezinfekcijsko sredstvo, dezinfekcijsko sredstvo za ruke, dezinfekcijsko sredstvo za površine, genox agro, genox, gossip pr, gossip promocija, promocija

bottom of page