top of page

STELA ARTOIS LANSIRAO POSEBNI BLAGDANSKI PAKET

Mini bor donosi pravi miris Božića, a kućica oduševljava djecu

Božić je stigao ranije – u blagdanskom poklonu kojeg žele baš svi. Dok odbrojavamo sitno do najdražeg blagdana i s nestrpljenjem iščekujemo kraj godine, vrijeme je da se sjetimo naših najdražih i najbližih kako bi s njima podijelili posebna sjećanja, smijeh i veselje. Vodeći se time, nastala je i ova adventska suradnja najpoznatijeg belgijskog piva na svijetu i nagrađivane produkt dizajnerice Ane Tevšić Nauković.


Iz želje da svojim ljubiteljima daruje nešto jedinstveno i neponovljivo, brand Stella Artois ove je godine lansirao posebni blagdanski paket koji osvaja na prvi pogled - jedinstvenom ilustracijom priznate kreativke. A kad se ta čarobna kutija otvori, praznici su i službeno stigli na vrata!

Višenamjenska drvena kutija tek je početak otvaranja najpoželjnijeg božićnog dara, jer se u njoj nalazi Mini bor - mini izdanje prirodne božićne jelke, u kojem možemo uživati dugi niz godina. Visine 50 centimetara, s preko 2.000 pravih borovih iglica, Mini bor donosi pravi doživljaj i miris Božića, a riječ je o potpuno ekološkom i održivom proizvodu, čime je Stella Artois dokazala da vjeruje u zelenije blagdane, ali i budućnost.

Osim borova i posebno dizajniranih ukrasa za njih, svi pokloni unutar kutije osmišljeni su s odgovornošću i brigom za planet pa se unutra nalaze još i gingerbread keksi za izradu najslađe jestive zimske kućice te pivo koje možete podijeliti s prijateljima i obitelji.


Prošlogodišnjim adventskim kalendarom, koji je postao pravi hit na društvenim mrežama, Stella Artois opravdala je svoju titulu prvog božićnog piva na svijetu, čiji je zaštitni znak zvijezda, a ovih blagdana dizajnerskim paketom s najoriginalnijim „mini poklonima“ još jednom stvorila čaroliju blagdana. Vodeći se svojim najpoznatijim slavljeničkim sloganom – „najbolji poklon je biti poklon“, ovaj brand podsjeća na ono najvažnije u ovim zadnjim slavljeničkim danima - ono najljepše krije se u nama samima.


bottom of page