top of page

STEFANY HOHNJEC BIT ĆE MODEL

Nakon druženja s prijateljicama

Bivša prvakinja Hrvatske u ritmičkoj gimnastici i Miss sporta 2004. godine, 34-godišnja Stefany Hohnjec izgleda bolje no ikada. Liniju je 'istesala' do savršenstva, a iako se povukla iz javnosti i uživa u obiteljskom životu, nedavno smo je vidjeli u društvu prijateljica

Fotografije s roštilja objavila je njena prijateljica, stručnjakinja za prirodnu kozmetiku Martina Kriste, koja je na upit obožavateljice - hoće li Stefany postati njen model - odgovorila sa hoće. - Stefany bude model. I Stefany, i Sanja, i Josipa, i Mateja, i Anamarija. Sve imaju različite potrebe kože , pa bi ih mogla sve angažirati, hvala ti na ideji!! - poručila je Kriste i tako razveselila fanove.

Lijepa Stefany danas je u sretnom braku i ima dvoje djece, a nakon smrti gradonačelnika Milana Bandića i ona je podijelila jednu fotografiju s njime te dodala - Otišao iznenada, ali ostao u srcima mnogih ljudi, uvijek bio spreman saslušati i pomoći svakome, bez obzira tko to bio. Pamtit ćemo tvoja dobra djela. Nedostajati ćeš nam i želim od srca da ti Bog udjeli milost spasenja tvoje duše kako bi te primio u vječnu slavu.

Jednom u sportu, uvijek u sportu, izjava je koja stoji iza brojnih uspješnih sportaša, a čini se da je i Stefany među njima. Njen Klub Ritmičke Gimnastike namijenjen je djevojčicama, s kojima Stefany redovito vježba. A koliko je bivša manekenka rastezljiva, pokazala je još pred par godina, kada je pozirala na klupi u pozi savršene špage.

Comments


bottom of page