top of page

STANOVI POZNATIH HRVATA - ZAVIRITE U NJIHOVE BALKONE I VRTOVE

Pogledajte kako u svojim domovima uživaju Nevena, Mirna, Amar i Gruica

Turbo je zabavno kada možemo, barem nakratko, zaviriti u domove poznatih Hrvata i pogledati kako su oni uredili svoje stanove, vrtove i balkone. Istražili smo na kakvim balkonima obitavaju bivša TV voditeljica Nevena Rendeli, glumica Ana Gruica, glumac Amar Bukvić i voditeljica Mirna Maras.

Nevena živi u stanu u centru Zagreba, a posebno je veseli pogled na stare zagrebačke krovove. Na povećem balkonu koji je zapravo krov, ima prijenosni roštilj, puno cvijeća koje sadi sa svojim kćerkicama, fotelje i stolce za odmaranje i dekicu na kojoj uživaju baš svi. Nevenina mala oaza pruža joj savršen mir i ugodne trenutke s obitelji.


- Spas vam je ta terasa! A u pozadini kale ukomponirane. Dobar vam je ovaj piknik. Nije prehladno za bose noge? Blago vama što vam je lijepo - poručuju Neveni njeni fanovi.

Glumica Ana Gruica živi u kamenoj kući-vili i ima raskošan balkon, na kojem uzgaja brojno cvijeće. Namještaj na kojem sjedi je od kvalitetnog drveta, a kutci su ukrašen detaljima kao što su bijele vaze i fenjeri.

- Genijalno, ili je ljubav ili je čarolija ili jedno i drugo, kad djirani ovako uspijevaju. Bravo Ana. Super ste guštajte. Prekrasan stol. Ana, zbog tebe je vrt u dvoru oživio - poručuju glumici pratitelji.


Ana sa suprugom, psihijatrom Bojanom Uglešićem uživa i ispred kuće, a posebice ujutro kada za malim stolićem piju kavu.

Glumac Amar Bukvić svojim je fanovima pokazao krov i dvorište svoje kuće. Dok je krov uredio za uživanje u udobnim foteljama i šarenom cvijeću, dvorište je pravi mali raj za njegovu djecu.


- Jel to vaš!?!?! Baš je divan. Milina. Lijepa obitelj. Morat će žena još jedno roditi pošto su klinci isti ti - poručili su Amaru fanovi.

Voditeljica Mirna Maras Batinić živi u kući sa velikim dvorištem, pa svako jutro kavu može piti na dvorištu ili terasi. Kaže da uživa u svemu oko kuće, a vikendom jedva čeka farbati ogradu, zidove i peći roštilj.


- U našoj kući poslovi su podijeljeni, svi sudjeluju...tako je moj zadatak, između ostalog, usisavanje. Ali, eto pravila su tu da se krše pa tako od kada imamo naš Samsung Jet usisavanje žele preuzeti svi, pa i muž...i eto me, na terasi pijem fini sokić dok drugi rade "moj" posao - izjavila je Mirna, dok su joj fanovi pohvalili način života - Koliko je zahvalnije živjeti u ovim vremenima u kući s vrtom nego u stanu znam iz iskustva. Pjev ptica i uživancija.

stanovi poznatih hrvata, stanovi poznatih u hrvatskoj, domovi poznatih hrvata, vijesti o poznatima

Comments


bottom of page