1/1

ŠPRAJC PORUČIO DA NE OSTAJE DOMA

TV voditelj mora provoditi svoju kardio terapiju

- Zdravstvena i korporativna pravila kažu da prije povratka na posao u ovim uvjetima moram završiti svoju kardio terapiju, tako da pas i ja do daljnjeg nastavljamo dosadašnjim ritmom. Izdvajam ovu fotografiju koja je trebala biti baš plavo-zeleno prekrasna, ali pažljivom oku neće promaknuti kako je Bela u pozadini reagirala na tu ideju - izjavio je TV voditlj Zoran Šprajc i poručio kako ne ostaje doma.


- Pa ti si mršav. Zoki gdje je to, daleko od korone. Ajde Šprajc, dosta si plandovao, uhvati se posla. Idemo u planine jer tamo nema Korone. Bravo. Šetnja i boravak u prirodi podižu imunitet. Samo po planu i programu. Stigneš delat. Nije posel zec nebu pobegel. Čuvaj se i šetaj dalje dok ovo zlo ne prođe. Bravo tako i treba. Bela je originalna kao i njen vlasnik - poručili su mu pratitelji.

A koliko se posvetio zdravom načinu života, dokazuje i fotografija sa hrpom prokulica, koje ga ipak nisu previše razveselile - Nekad smo se petkom u birtiji častili gemištima i pelinkovcem, danas evo, runda prokulica za sve! Izraz lica samo potvrđuje koliko je to veliko veselje, poručio je Šprajc. vijesti o poznatima