1/1
  • Gossip

ŠPRAJC NAPISAO ORIGINALNU ČESTITKU

Voditelj Zoran Šprajc poručio ljudima da budu sebi dobri

- Sigurno na ovoj fotografiji primjećujete košulju kroja slim fit sarmice, besramno otkopčan gumb viška i čašu ishlapjelog šampanjca ali kad da si čovjek priušti taj diskretni šarm seljačizma ako ne na Novu godinu. Od srca vam želim da si bar ovih Novih dana i vi priuštite što god želite, možete i u čem uživate, bez obzira što drugi rekli. Kakvi god bili, budite svoji, budite sebi dobri i budite sretni! - poručio je ljudima voditelj RTL direkta Zoran Šprajc.


Njegovi mu pratitelji nisu ostali dužni, stoga su brzo dodali - Najorginalnija čestitka i komentar koji sam danas pročitala. Sporno mi je da nema lanca i prstena na malom prstu, al oke mlad si, naučit ćeš. Ja sam primijetila samo košulju kroja slim fit. Sretno i umjereno s tim "ishlapljelim "šampanjcem. Kakav mačo seljak. Gospodin ostaje gospodin i s otkopčanim gumbom. Ti si car.

Nedavno su kolege s RTL-a Zoranu poslali punu košaru zdravog povrća, jer je doživio drugi srčani udar točno 6 godina nakon prvog, no on je u šali poručio kako mu janjeća koljenica i krumpir ipak čine srce dobrim i sretnim.


Također je pokazao i kako uz znoj i muku vježba u teretani, gdje mu gluteusi vrište od boli, a mrlja na majici nije od kave. No, vježbanjem cilja do bolje verzije samog sebe domaće zvijezde, celebrity hrvatska, poznate osobe, showbiz vijesti, promocija, poznati hrvati, zoran šprajc, RTL direkt

gossip@kreativna-vjeverica.com   091-7520-610
Gossip celebrity news, Kreativna Vjeverica Media Group

© 2020. Powered by Kreativna Vjeverica