top of page

SPAJSICA SE UDALA U PRILIČNO ZANIMLJIVOJ VJENČANICI

I mladoženjin izbor odijela bio je neuobičajen

Zvali smo je baby Spice, a bila je jedna od članica najpoznatije pop glazbene skupine Spice Girl pred više od 20 godina. Danas je Emma Bunton mama i poslovna žena, a nedavno se udala za dugogodišnjeg partnera Jade Jonesa i to u prilično neobičnoj vjenčanici

Emma i Jade upoznali su se još davnih 1990-ih godina, kada je Emma počela biti spajsica. Zajedno su ostali sve do 2011. godine, kada su dobili i dvoje djece, a 10 godina kasnije odlučili su se vjenčati. Emma je na vjenčanju nosila kratku vjenčanicu sa prilično dugačkim prozirnim ogrtačem, dok je na nogama imala štikle u obliku japanki. Dugu plavu kosu je raspustila, a u nju je stavila vijenac sa bijelim cvijećem i zelenim grančicama. Njen suprug obukao je bež hlače, bijele cipele i kairani sako, koji je upotpunio sa crnom majicom i šeširićem.


- Čestitam vam i volim vas oboje! - poručila im je druga spajsica Victoria Beckham, dok su brojni fanovi oduševljeno komentirali kako se na paru vidi koliko se vole, nakon toliko godina provedenih zajedno.

Emma je u međuvremenu postala i uspješna spisateljica. Napisala je i objavila priručnik za mame pod naslovom 'Mama you got this', kroz koje savjetuje sve mlade roditelje o odgoju. Knjiga je brzo postala The Sunday Times bestseller.

Comments


bottom of page