top of page

SONJI KOVAČ LAVINA SNIJEGA PALA NA GLAVU

Čari putovanja diljem svijeta

Prvo je sa dečkom otputovala na snijeg u Kranjsku Goru, gdje joj je lavina snijega pala na glavu, a zatim je posjetila Jezero Jasna i Jezero Bohinj. Ubrzo je stigla na pijesak i sunce u Dubai. Influencerica i glumica Sonja Kovač provodi najbolje vrijeme svog života, a ljeto 2022. provodi u atraktivnim kupaćim kostimima- Macooo goriš, kakav bikini. Vrh. Ljepotice - komentirali su njen najnoviji izgled fanovi te joj poručili da uživa i za njih.

Zaista čarobno iskustvo Sonja je imala u Americi, kada je posjetila Grand Canyon koji je sam po sebi poseban dar prirode...- One word - magical!! Prve fotkice sa ovog magičnog mjesta u Arizoni - Antylope Canyon! Sutra vam postam i videa kad sve sortiram jer ne znam koliko se da opisati samo fotkama. Koji osjećaj šetati kroz ovaj kanjon! Zaista čarobno iskustvo! - otkrila je za brojne fanove

A kada ih je neki dan pitala, što misle kuda će putovati dalje? brojni su dali različite odgovore - Bora Bora? Crna Gora! Mmmm možda Turska....Ili Cipar. Zasad je novo putovanje tajna, ali uskoro ćemo otkriti kud putuje vesela Sonja.

Comments


bottom of page