1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

SONJA KOVAČ UREDILA SVOJ NOVI VRT

Radovi su napokon gotovi

Jedna od najcjenjenijih domaćih influencerica Sonja Kovač, rado oblači najnovije trendove poznatih brendova te kombinacije pokazuje svojih 500.000 followersa. A da je Sonja vrlo uspješna u poslu kojim se bavi, dokaz je kupnja stana sa vrtom, koji je nedavno uredila

- Jedan veliki smile za nas novi vrt! Radovi su napokon gotovi i u fotkicama možete vidjeti kako je sve ispalo! Baš me zanima kako vam se sviđa? Vrt je velika investicija ali isplati se imati lijepo uređeni komadić raja! Kako će tek biti predivan na proljeće kada biljčice narastu i propupaju! - otkrila je i pokazala nekoliko fotografija.


- Jako lijepo. Opa miki sviđa mi se. Predivan jeeeee, uživajte u njemu u svakom trenutku. Vrt je predivan kao i ti - poručili su joj brojni fanovi.

Sonja je osim po klasičnim i modernim fashion komadima, postala poznata i po onim hrabrijim, koje ponosno nosi. Tako je nedavno dobila puno pogleda prolaznika, dok je po zagrebačkoj Ilici šetala svoje plave ljepotice - Jučer sam prošetala nove čizmice po gradu i pobrala tonu pogleda. Sad ne znam jer zato što se ljudima sviđaju ili zato što su im too much!? Bar je nešto bilo više plavo od nasih Zg tramvaja! - našalila se na svoj račun.