top of page

SONJA KOVAČ GA JE UPRAVO KUPILA

A Ella Dvornik isto to još ne može naći

Popularna influencerica i glumica Sonja Kovač (36) danas je objavila veliku vijest - Homeowners! Cheers to new life chapter! Dom. Kako nije bilo putovanja napokon sam se uhvatila u koštac sa traženjem vlastite nekretnine umjesto hodanja po bijelom svijetu! Potraga je trajala dugo ali isplatilo se toliko čekati! Jedva čekam stvarati sve nove divne uspomene! Proljeće će biti preuzbudljivo oko opremamanja i uređivanja, ne mogu dočekati!

Uspješna Sonja tako je postala ponosna vlasnica svog prvog stana, a zajednički život dijelit će sa dečkom s kojim obožava putovati. Njih dvoje doslovce su proputovali cijeli svijet, što je i dio Sonjinog posla - napraviti dobar photoshoting na najljepšim mjestima svijeta.


- Ajd bar neko, ja još nemrem nać. Uživajteee. Tak je lijepo imat svoj prostoooor jedva čekam - komentirala je Ella Dvornik Sonjinu investiciju, a Kovač joj je odgovorila - Joj znam kako je vjeruj mi znala sam svaki oglas napamet. Bit će bit će uskoro!

I Sonja i Ella hit su na Instagramu, a fanovi ih najviše vole zbog njihove prirodnosti. Obje se rado našale na svoj račun, a ovako je to pred par dana 'izvela' Sonja - Kada naručiš nešto a konobar ti donese krivo! Uuuh. Šta se on žali, ja ne vidim razliku... - dodala je uz video sebe uređene na laptopu i sebe u 'stvarnom životu'.

bottom of page