top of page

ŠOKIRALI JAVNOST OBJAVOM O RAKU GUŠTERAČE

Chiara Ferragni uz supruga Fedeza u najtežim je trenucima

Jedna od najpoznatijih talijanskih poduzetnica i influencerica, 34-godišnja Chiara Ferragni, objavila je vrlo potresne i šokantne vijesti. Njezinom 32-godišnjem suprugu Fedezu dijagnosticiran je rak gušterače. - Ovo je bio otprilike naš tjedan nakon Fedeove dijagnoze i prije operacije: malo smo vremena odvojili od društvenih mreža, provodili što je više vremena bilo moguće s djecom, išli na puno posjeta i pregleda, išli u šetnje, imali smo gelato sjedenje na klupi, proveli neko vrijeme sa svojim najbližim prijateljima, snimili glazbu (ja sam slušala), spavali sa sinom u našem krevetu (on obično spava u svojoj sobi) i proslavili njegov 4. rođendan - opisala je Chiara potresnu životnu situaciju

- Većinu tog vremena osjećala sam se kao nejasno: kao da je vrijeme stalo, a ja sam se kao nikad u životu bojala da se nešto loše moglo dogoditi. Hvala životu što je preokrenuo stvari na bolje - poručila je nakon 6-satne operacije, koja je prošla dobro. Fedez je za “rijedak neuroendokrini tumor u gušterači” saznao tek prošli tjedan, a sada je uspješno uklonjen. Talijanski reper objavio je fotografiju iz bolnice, na kojoj se vidi veliki ožiljak preko cijelog trbuha.


Par je zahvalan svojim brojnim obožavateljima na podršci, koji je gotovo 40 milijuna, a također i poznatim prijateljima poput Georgine Rodriguez, Heidi Klum, Donatelle Versace koje su im poslale poruke podrške.

Podsjetimo, Chiara Ferragni i Fedez u braku su od kraja 2018, a sina Lea dobili su par mjeseci prije vjenčanja. Kćer Vitorija rodila im se u ožujku 2021. i tek je navršila godinu dana.


bottom of page