1/1

SOFIA VERGARA UKRASILA CIJELU KUĆU ZLATOM

Glumica Sofia Vergara odlučila je sve ukrastiti zlatom

Glumica Sofia Vergara doista se uživjela u dekoraciju za ovogodišnji Dan zahvalnosti i cijeli dnevni boravak sa stolom, doslovce ukrasila zlatom. Od zlatnih tanjura, ubursa, stolnjaka, noževa i vilica pa sve do balona, zastora, stolaca i suknje koju je obukla.


- Predivno! Wow, ovo je nevjerojatno lijepo ukrašeno! - komentirali su njeni pratitelji, no bilo je i onih koji nisu bili toliko impresionirani 'zlatom' - Danas je dan za zahvaliti, a opet ljudi troše ludi novac za ovakve ukrase.

No, Sofia se nije dala smesti komentarima, već je istinski uživala u druženju s prijateljima i obitelji, s kojima je i zaplesala vrući latino ples

Atraktivna latino glumica pokazala je kako ima uređeni dar za ples, ali i uveseljavanje drugih, zbog čega je već godinama jedna od najplaćenijih televizijskih glumica.


- Kolumbijska beauty snaga! Ovo je preslatko. Predivno mi je sve što radite zajedno - poručili su joj obožavatelji, a video Sofijinog plesa pogledalo je čak 5 milijuna osoba. celebrity news latest, celebrity news today, celebrity news and gossip, tabloidi, ekskluziva, sofia vergara, skandali novine, story magazin