top of page

SNJEŽANI MEHUN PUKLO KOLJENO

Teško joj je

- Sjećam se, užas, ne znam što da ti kažem. Sumnjam da ću taj trenutak kada mi je puklo koljeno teško zaboraviti... i tu bol i sve ostalo što je uslijedilo i što me čeka - odgovorila je Snježana Schillinger prijateljici Matiji Vuici, koja ju je utješila jer je pala na skijanju i slomila koljeno.

Snježana i njezin suprug Franz otputovali su na skijanje u austrijski Kitzbühel, na kojem se poduzetnica odlučila za još jedan spust - Preskočit ćemo sada detaljan opis, analizu što, kako i zašto baš sam tu sekundu se odlučila za još jedan spust po lošem snijegu poznatom kao lomiteljju nogu il koljena! Plač, šok, neizvjesnost, brzina austrijske hitne...jer ja pamtim samo lijepe dane, a i mi na Instagramu nemamo loše dane jel da? Mi imamo samo lijepe trenutke, speglane fotke i savršene lokacije! Baš sam voljela skijati...reći ću samo to! - poručila je svim pratiteljima.

- A to je ta ljubav prema štapovima sad buš ih i po suhom furala - odgovorio je Snježani njen prijatelj Neven Ciganović, a ona mu je vratila komentar - Očekujem da me stiliziraš da imam one srebrene ko Severina.


- Ozdravi brzoooo i drži se. Brz oporavak draga Snježana. Draga susjeda od srca brz oporavak žao mi je kaj vam se dogodilo. Želimo ti brzi oporavak, tu smo šta god da treba. A, niko ne pita, kak je sad FRANCU? Proći će, nadam se bez operacije (bez magneta ne daj da ti bilo tko čeprka po koljenu). Draga Snješka, sve bu dobro...Ipak ste vi, lady...Samo pozitiva i vedrina duha - poručili su joj prijatelji Goran Belošević, Minea i Ivana Brkljačić kao i brojni pratitelji.

bottom of page