1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

SNJEŽANA MEHUN SRELA SLAVNU ZVIJEZDU U GRČKOJ

Super iznenađenje

- Danas u grčkom stilu - poručila je poduzetnica Snježana Mehun sa grčkog otoka Mykonosa i pokazala najnoviju haljinicu iz svoje Duchess modne linije. Snježana je na ljetovanje ponijela i kupaće kostime iz iste linije, pa svojim fanovima rado pokazuje kako ih treba nositi

Dok je sa zaručnikom ispijala piće na plaži i gledala tko je sve još stigao u Grčku, Snježana se jako iznenadila dolaskom jedne od najpoznatijih reality zvijezda na svijetu - Moj izraz lica kada na plaži ugledam...nastavi niz - zagonetno je napisala Snješka, a mi smo dodali - ...Kim Kardashian! - Bomeer. Čisto da provjerim jel guza stvarno takva - dodala je vesela poduzetnica.

O sexy izgledu Kim Kardashian svjetski mediji ne prestaju pisati više od desetljeća, stoga ne čudi da se i naša Sježana 'zagledala' u Kimino tijelo. - Jako si zgodna! Wow. Predivna žena - samo su neki od tisuće komentara koje Kim prima svakodnevno, a komplimente joj daju i njene sestre - Kako itko može biti ovako prelijep!?? - pita se njena mlađa sestra Khloe Kardashian.