top of page

SNJEŽANA MEHUN SRELA SLAVNU ZVIJEZDU U GRČKOJ

Super iznenađenje

- Danas u grčkom stilu - poručila je poduzetnica Snježana Mehun sa grčkog otoka Mykonosa i pokazala najnoviju haljinicu iz svoje Duchess modne linije. Snježana je na ljetovanje ponijela i kupaće kostime iz iste linije, pa svojim fanovima rado pokazuje kako ih treba nositi

Dok je sa zaručnikom ispijala piće na plaži i gledala tko je sve još stigao u Grčku, Snježana se jako iznenadila dolaskom jedne od najpoznatijih reality zvijezda na svijetu - Moj izraz lica kada na plaži ugledam...nastavi niz - zagonetno je napisala Snješka, a mi smo dodali - ...Kim Kardashian! - Bomeer. Čisto da provjerim jel guza stvarno takva - dodala je vesela poduzetnica.

O sexy izgledu Kim Kardashian svjetski mediji ne prestaju pisati više od desetljeća, stoga ne čudi da se i naša Sježana 'zagledala' u Kimino tijelo. - Jako si zgodna! Wow. Predivna žena - samo su neki od tisuće komentara koje Kim prima svakodnevno, a komplimente joj daju i njene sestre - Kako itko može biti ovako prelijep!?? - pita se njena mlađa sestra Khloe Kardashian.


bottom of page