top of page

SNJEŽANA MEHUN NABAVILA CJEPIVO PROTIV KORONE?

Puno hvala draga

Poduzetnica, PR i event managerica, a od nedavno i vlasnica modne tvrtke Duchess, 49-godišnja Snježana Mehun uživa sa svojim dečkom, bečkim poduzetnikom Franzom na moru. Plovi privatnom jahtom i poručuje - Sorry-te, ali ljeto je još uvijek aktualno, posebno kada imaš brodski život

No, ono što je posebno zapelo za oko Snježaninim fanovima, bočica je koju je uzela u ruke - Ukoliko uvećate sliku, a znamo da će većina upravo to učiniti otkrit ćete da mi je “nešto ispalo”, da mi je pukao nokat ili da koristim kvalitetan serum za lice tijekom noći Dr.Vivianestetics, pusa bok - poručila je zagonetno, na što nepoznati gospodin odmah komentirao - Ja pomislio, da je cjepivo protiv COVID 19.

- Nažalost nije, toliko ipak nisam moćna - rekla mu je Snješka i nastavila uživati


A da zna kako uživati i u hrani, pokazala je videima iz ribljeg restorana - Uvijek dominiraš. Prekrasna si. Sviđaju mi se tvoje haljine. Bog je bio previše darežljiv kad je tebe konceptirao...i da zaključim...sadržiš previše ljepote u sebi. Toliko dominiraš da je to postalo biti nepodnošljivo! Ja jednostavno ne mogu da ti dnevno ne kažem volim te, i obožavam. Opaa koja mačka - komentari su očaranih fanova.

bottom of page