1/1

SLONKO PROIZVODI ZA MORE - NAJBOLJA KVALITETA PO ODLIČNIM CIJENAMA

Pronađite svoj najdraži madrac, a riješite i problem extra kreveta i sigurne pohrane stvari

Tko ne voli osjećaj pijeska između nožnih prstiju i slane vode na koži? Ima nešto na plaži što nam odmah podiže raspoloženje i potiče na zabavu. Ljetna sezona sa sobom donosi niz aktivnosti vezanih za plažu, jezera, toplice ili šumu, na mjestima koje najviše volite. To znači da možete provesti više vremena vani i uživati u bezbrižnom osjećaju koji vam daje priroda. Bez obzira na to imate li sreće da živite u blizini plaže ili često idete tamo na odmor, popularni webshop Slonko.hr donosi vam pregršt ideja kako ovo ljeto učiniti još boljim od onih prije.


Uz samo nekoliko dodataka vašoj prtljazi, možete uvelike povećati svoju sposobnost uživanja na otvorenom nadolazeće sezone. Ovi proizvodi ne samo da su pristupačni cijenom, već se mogu lako pohraniti kada se ne koriste jer zauzimaju minimalno prostora. Piknik deka koja se brzo i lako skuplja, termos torba, lanterna na baterije 3u1, sklopiva stolica jednostavna za prenošenje i čvrsti madrac za spavanje, odličan su izbor za početak svake avanture!Za sve ljubitelje ljenčarenja na plaži i brčkanja u moru, Slonko.hr je pripremio bogatu ponudu proizvoda za more i otkrio - Nudimo veliku ponudu napuhanaca, luftića i madraca za more, svih dimenzija, oblika i motiva. Kvalitetni proizvodi poznatih su brendova Bestway i Intex. U ponudi pronađite kolutove, madrace za more raznih oblika, jahajuće napuhavajuće životinje… Zabava na plaži, moru i bazenu je zagarantirana! Luftići i napuhanci su sinonim za ljeto, a zadnjih nekoliko godina na plažama možete vidjeti svakakve zabavne oblike.

Nikada se na godišnjim odmorima nije radilo samo o suncu, pijesku i moru; najljepša sjećanja uvijek imamo tijekom obiteljskih i prijateljskih zabava sa cool dodacima. Smijemo se dok se penjemo na ogromnog plemenca, uživamo dok plutama sa djetetom ili prijateljem u velikom čamcu, svi nas gledaju dok se po stoti puta vrtimo u madracu-gumi ili provedemo najboljih 4 sata u 'lovu' na savršenu Instagram fotografiju sa Anđeoskih krila...

Svi koji vole dobru zabavu na svježem zraku u vlastitom vrtu, a uz pravi pribor, otvorit ćete jednu posve novu, uzbudljivu dimenziju. Pogledajte neke od najtraženijih proizvoda koji će vaše ljeto učiniti super zabavnim i nezaboravnim.

Na Slonko.hr pronaći ćete i brojne proizvode koji će vam uvelike olakšati život: vodonepropusne torbe, suncobrane i ležaljke, šešire, mekanu i čvrstu obuću za more i plažu, ručnike i ljetne torbe, proizvode za ronjenje,A razmišljate li kako ovoga ljeta riješiti problem ugodnog spavanja, na mjestima na kojima nemate extra krevet za svoje dijete ili dijete koje vam dolazi u goste, Slonko.hr nudi odlično rješenje u obliku velikog madraca za spavanje Teddy, koji će spavanje učiniti extra zabavnim i uzbudljivim za svakog mališana. Provjerite i uvjerite se u njihovu odličnu ponudu! >> slonko.hr