top of page

SLAVNE OSOBE BEZ ŠMINKE

Izgledaju li vam poznate žene bolje bez šminke ili sa full make-upom

Pjevačica Jennifer Lopez većinu je vremena pomno našminkana i sređena, no kada vježba za koncerte može je se vidjeti bez imalo šminke. Mnogima je tako prirodna posebno lijepa, osobito kada znamo da je Jenn prešla 50-tu godinu života

Shakira je svoje pjevačko umijeće dokazala nebrojeno puta posebnim vokalom i pjesmama koje su nam ušle u uho, a kada je riječ o njenoj prirodnoj ljepoti, pjevačica voli pokazati kako izgleda bez make-upa. Majka dvojice sinova često je na treninzima, kako onim dječjim tako i onima za svoje koncerte, stoga joj make-up većinu dana ni ne treba.

Beyonce prirodnom ljepotom iznenađuje milijune vjernih fanova diljem svijeta, a oni svoju Queen-B vole vidjeti u prirodnom no-makeup izdanju. U njenom natural stanju do izražaja dolazi i njena prirodno valovita kosa, koju pjevačica za nastupe obavezno fenira.

Američka glumica Mila Kunis vrlo je atraktivna kada se našminka i sredi, no u prirodnom izdanju paparazzi je znaju uhvatiti 'na prepad' zbog čega ispada blijeda. Mila voli biti neopterećena i šetati gradom bez šminke, zbog čega je mnogi ne prepoznaju na prvu.

Seks simbol Pamela Anderson žarila je i palila serijom Baywatch, kada je u crvenom bikiniju skakutala po plažama. Danas, u svojoj 52-oj godini i dalje je atraktivna, a obožavatelji se slažu da je prirodno lijepa i sa šminkom i bez nje.

Lady Gaga od početaka fura neobičan stil, stoga je teško odrediti je li tamna kosa i lice bez šminke neki novi trend-stil koji je isfurala ili samo ima dan bez make-upa. Ipak, i ova pjevačica zna zasjati posebice na crvenom tepihu, kada je našminkaju profesionalci.

Najpoznatija prijateljica Jennifer Aniston prirodno je atraktivna svojim fanovima i često je se može vidjeti sa tek malo šminke. A kada se priprema za ulogu i mora biti neuređena, to joj ne predstavlja ni najmanji problem. Bez šminke, blijeda i neispavana hoda ulicama gradova i maše obožavateljima.

Vojvotkinja Kate Middleton njeguje posebno decentni i odmjereni stil oblačenja i šminkanja, jer ipak je ona žena budućeg engleskog kralja. Kate samo za posebne prilike nanosi više šminke, dok za dnevne obveze ima lagano našminkane oči i svijetlo obojane usne. Prije nego što je postala vojvotkinja, još je više njegovala prirodni stil i bila bez šminke.

Fotomontaža koju su nakon vjenčanja Meghan Markle za princa Harryja napravili u jednoj fashion tvrtci, pokazala je kako bi Meghan izgledala da je na vjenčanju bila 'jače' našminkana, kao što to bude većina mladenki.


- Meghan je izabrala jednostavan make up i meni je tako bila lijepa. Preferiram look koji je isfurala, samo mi nije jasno zašto je to šminkanje sa frizurom koštalo 14.531 dolara? Kate se koliko ja znam sama šminkala za svoje vjenčanje. Manje make-upa je bolje. Lijepa je kako je. Da je stavila malo više make-upa bilo bi baš lijepo. Slažem se, i ja bih malo više šminke stavila. Možda je njezin šminker mogao dodati malo više boje, barem na usne. Ona je prirodno lijepa, ali sa više šminke izgledala bi glamuroznije. Ja volim prirodan izgled - komentari su brojnih žena na izgled vojvotkinje. slike poznatih bez sminke, slike poznatih bez šminke, poznati bez šminke, poznati bez sminke i fotoshopa, vijesti o poznatima, gossip vijesti

bottom of page