top of page

ŠKORO SABOR ZAMIJENIO ŠTALOM

Iznenadio što sve zna raditi

Čovjek koji je otpjevao brojne hitove i godinama nam uveseljavao život glazbom, postao je saborski zastupnik. 58-godišnji Miroslav Škoro posljednih se godina bavi politikom, pa je tako postao saborski zastupnik, a može se pohvaliti i doktoratom ekonomskih znanosti. Što god radio, čini se radi vrlo uspješno, a ono zbog čega je nedavno iznenadio svoje pratitelje, je da se družio sa - magarcima

- Stekao sam novog prijatelja i usuglasili smo stavove. Pozdrav svima iz Benkovca s tradicionalnog sajma! - poručio je Škoro i dobio stotine lajkova. - Kraljevska životinja. Divni ste. Škoro meni fale vaši koncerti - poručili su mu fanovi.


A prije nego što je stigao u blizinu štale, Miroslav je pokazao da itekako zna raditi na zemlji...

- Prekrasan dan danas u Slavoniji. Brali smo grožđe u Vinogradu u Mitrovcu. Pravo je zadovoljstvo ubirati plodove majke prirode i znati da će nečije nepce uživati u finom vinu proizvedenom od ovoga grožđa - istaknuo je Škoro i pokupio simpatije - Škoro je jedan pravi čovijek. Sve radi i sve ima. Škoro sa ekipom vraća povjerenje da ima poštenih i vrijednih i sve mi više dođe da po prvi put u svojim godinama odem u jednu stranku. Treba li ti pomoć, da dođem brati grožđe! - napisali su mu fanovi.

Uz posjete vinogradima, Škoro je stigao zasaditi i uzgojiti vlastiti vrt, pa je tako čistio luk - Nije puno, ali čovjeka veseli. Frida i ja spremamo luk koji smo uzgojili u svom malom vrtu - naglasio je biračima.

bottom of page