top of page

SKINULA SE IVANA BANFIĆ IBEE

Pokazala putene čari

50-godišnja pjevačica Ivana Banfić I Bee, koja se javno pohvalila kako joj nije nimalo teško saditi svoj vrt, pokazala je danas kako radom na zemlji dobiva i itekako istesano tijelo

- Vidim da su fotke u badićima "in" na društvenim mrežama - napisala je ispod fotografije u mini kupaćem, i odmah dobila pozitivne komentare - Ivana zbilja fenomenalno izgledaš kao u globusu 94., srce mi stradalo od tvoje zgodnoće. Ivana odlična si pjevačica to se zna već, al si i lijepa, kao da imaš 30 godina. Godine idu, al ti si lijepa kao i u mladim danima! Opa. Zgodna si priznajem. Možda su fotke IN ali malo tko je THE BODY kao ti.

Danas sretno udana za Kruna Ladišića, s kojim ima i sina 11-godišnjeg sina Jana, iskreno poručuje svima - S obzirom da sam trenutno bez estradnog posla i mogu pjevati samoj sebi ili preko neta, umjesto mikrofona uzela sam motiku u ruke i proizvodnja hrane je krenula. Na policama u dućanima je sve manje namirnica, treba prehraniti obitelj i dizati imunitet. Tako da sam danas sadila češnjak koji je preporučljiv za jačanje imuniteta u borbi protiv virusa. Budite pozitivni i vedro gledajte na sadašnjost. Kada ste sretni onda ste i zdravi. Meditirajte i ako imate mogućnosti posadite nešto, ako nemate njivu ili vrt, možete i u tegle na balkonu. Važno je da znamo da se možemo prehraniti i da nismo gladni. U prirodi ima puno biljaka koje su jestive. Uživajte i gledajte na ovu situaciju kao da ste na velikom odmoru, zaslužili ste... Glavu gore i u napad samo pozitivno.

ivana banfic muz, ivana banfic danas, gossip vijesti

コメント


bottom of page