top of page

SKIN PURIFIER DOKAZANO NAJBOLJI PROIZVOD ZA AKNE

Iskustva žena i muškaraca - rezultati vidljivi već nakon 30 dana

Naš najveći organ - koža, svakodnevno je 'uzdrman' različitim zagađenjima i UV zračenjem, a također i napadom virusa i bakterija te nezdravom hranom. Zbog toga mnogi od nas u svojim zrelim godinama na licu i drugim dijelovima tijela dobivaju crvenilo, akne, svrbež, nadraženost i druge vidljive nečistoće. 'Gadno' izbijanje akni obični se dešava i kada smo u velikom stresu, a posebice kada čekamo intervju za važan posao ili veliku poslovnu priliku. Probleme s kožom danas nažalost ima jako velik dio populacije, a iako se čini kako tuširanje i umivanje čistom vodom može riješiti problem, često ne prolazi tako lako.


Proizvod poput Clinisoothe+ Skin Purifiera, kojeg su razvili vodeći znanstvenici, rezultat je dugogodišnjeg istraživanja, prošao je niz dermatoloških ispitivanja i danas je priznat od strane medicinske struke. U svojem ga svakodnevnom radu s pacijentima koristi dr.Hrvoje Reil, koji zna zašto ga preporučuje svojim pacijentima - Pročišćivač ili Skin Purifier u sebi ima nježnu formulu koja je pH neutralna za kožu i može se primijeniti bilo gdje na licu ili tijelu gdje se javljaju izbijanja, nadraženost i crvenilo. U svojoj sam praksi vidio da štiti kožu od zagađivača i nečistoća, sprječava probijanje nečistoća i pospješuje brzi oporavak, a sve zahvaljujući naprednoj hipoklornoj tehnologiji pomoću koje je napravljen. Clinisoothe+ aktivno i klinički dokazano smanjit će crvenilo, smiriti kožu, smiriti probijanje akni i pružiti protumikrobnu zaštitu za čišćenje.

ZNANOST U PRAKSI

Otkriće tehnologije pročišćavanja kože koja podupire Clinisoothe+ prvi je put objavljeno u British Medical Journalu 1915. godine. Od tada medicinska struka pokušava usavršiti ovo prirodno, a vrlo učinkovito za kožu sigurno rješenje. Clinisoothe+ pročišćivač kože prvi je te vrste na bazi visoko stabilne hipoklorne otopine, koja ne šteti i ne iritira već senzibilizira dermalni sloj i može se sigurno koristiti na licu ili tijelu.


Ako i vi imate problema s aknama, morate znati da je čišćenje neophodno. Višak kožnog ulja, prljavštine i znoja stvara na vašem licu idealno okruženje za bakterije koje uzrokuju akne i zbog toga će vam svaki dermatolog preporučiti da temeljito čistite kožu barem dva puta dnevno. Mnoga sredstva za čišćenje koja se danas nude na tržištu, jednostavno su prejaka za ljudsku kožu. Čiste kožu, ali i oštećuju njezinu prirodnu zaštitnu barijeru zbog čega se otvara put bakterijama ravno u duboke slojeve kože, što dovodi do ozbiljnih izbijanja akni, svrbeža i crvenila.

PROČIŠĆIVAČ KOJEG KORISTE DOKTORI

Clinisoothe+ Skin Purifier, odnosno pročišćivač kože, idealno je sredstvo za čišćenje kože sklone aknama kojeg u svojim ordinacijama koriste austrijski liječnici. Lako će koristi i dezinficira kožu bez oštećenja stanica kože ili uklanjanja zaštitne barijere. Koža se, brzo nakon stalne primjene, umiruje, osvježava i postaje sjajna i glatka. Jedna od njegovih posebnosti i 'tajni' je i ta da se temelji na tvari koja je prisutna u ljudskim stanicama kao prirodno sredstvo za čišćenje i antimikrobno sredstvo zvano hipoklorna otopina.


Clinisoothe+ je u potpunosti kompatibilan s kožom jer oponaša prirodan način na koji se koža bori protiv patogena. Istodobno, nevjerojatno je oštar za bakterije i nježan za problematičnu kožu. Neće naštetiti koži, izazvati iritaciju, alergiju ili oštetiti prirodni zaštitni sloj vaše kože - naprotiv, zaštitit će i umiriti je. Nazivaju ga i sredstvo za čišćenje nove generacije, temeljeno na dugogodišnjim istraživanjima, jer revolucionira način na koji čistimo i održavamo kožu zdravom. U praksi, dešava se da na licu akne potpuno nestaju, što možete vidjeti na primjerima žena koje ga koriste.

ZA KOŽU BEZ AKNI

Imate li vrlo osjetljivu kožu, možete Clinisoothe+ koristiti bez ikakvih nuspojava. Najbolje od svega je da je ovaj vrhunski proizvod široko dostupan za tek 100-ak kuna, na web shopu kojeg vodi dr.Hrvoje Reil iz Austrije, a u roku par dana dostavlja ga svakom kupcu u Hrvatskoj >>> cliniseptplus.eu/skin-purifier Sigurno je da će zaštititi vašu kožu od akni, dezinficirati je, umiriti, poboljšati njezino zdravlje i sjaj.

proizvodi za akne, sredstva za akne, proizvodi za bubuljice, proizvodi za lice protiv pristica

bottom of page