1/1

SJEĆATE SE MIRNE BEREND? OVAKO IZGLEDA DANAS

Pokrenula vlastite brendove

Bivša TV voditeljica Mirna Berend već se dugo godina ne pojavljuje na malim ekranima, ali zato je vrlo uspješna u drugim područjima. Dizajnom nakita počela se baviti još 2018. godine, kada je poželjela okrenuti novu stranicu u svom životu. Danas od tog posla živi, a nedavno je predstavila i svoju prvu prvu anti-age kremu


- Nakit koji je izrađen s puno ljubavi i pažnje, napravljen za žene koje su željne nježnosti i lijepih komada nakita! Svaki kamen ima svoje značenje, a vi samo zaželite i mi ćemo to ispuniti! - opisuje Mirna svoje ogrlice i narukvice, dok o kremi ovako progovara - Nakon napornog tjedna, trebamo njegovati kožu kvalitetnim sastojcima - jer koža pamti! “Anđeoska” je krema sačinjena od prirodnih sastojaka, bez dodataka aditiva. Noćna anti-age krema “Anđeoska” sastoji se od kolagena i vitamina E koji opušta kožu i daje joj dozu elastičnosti. Priroda nam daje najbolje od sebe, a mi smo to iskoristili upravo onako kako najbolje znamo - kroz kozmetiku.


Čini se da joj je vlastiti biznis donio mir i unutarnje zadovoljstvo, što se itekako vidi na njenom licu. Danas izgleda jednako dobro kao i pred 15 godina, dok nas je uveseljavala svojim intervjuima i vođenjem zabavnih emisija.


- Ohohooo kak smo slatki. Prelijepa si žena. Božanstvena! Najljepša dama. Jedna od najljepših tv lica, a bome i sad....Uvijek lijepa i ostala simbol ženstvenosti i ljepote - komentirali su mnogi i poručili da nastavi dobar posao.


- Sreća kada nedjeljom zatvaramo vrata uspješnoga tjedna je neopisiva - zaključila je Mirna.

Prijava na Gossip newsletter

Hvala na prijavi!

1/1