top of page

SJEĆATE SE MIRNE BEREND? OVAKO IZGLEDA DANAS

Pokrenula vlastite brendove

Bivša TV voditeljica Mirna Berend već se dugo godina ne pojavljuje na malim ekranima, ali zato je vrlo uspješna u drugim područjima. Dizajnom nakita počela se baviti još 2018. godine, kada je poželjela okrenuti novu stranicu u svom životu. Danas od tog posla živi, a nedavno je predstavila i svoju prvu prvu anti-age kremu


- Nakit koji je izrađen s puno ljubavi i pažnje, napravljen za žene koje su željne nježnosti i lijepih komada nakita! Svaki kamen ima svoje značenje, a vi samo zaželite i mi ćemo to ispuniti! - opisuje Mirna svoje ogrlice i narukvice, dok o kremi ovako progovara - Nakon napornog tjedna, trebamo njegovati kožu kvalitetnim sastojcima - jer koža pamti! “Anđeoska” je krema sačinjena od prirodnih sastojaka, bez dodataka aditiva. Noćna anti-age krema “Anđeoska” sastoji se od kolagena i vitamina E koji opušta kožu i daje joj dozu elastičnosti. Priroda nam daje najbolje od sebe, a mi smo to iskoristili upravo onako kako najbolje znamo - kroz kozmetiku.


Čini se da joj je vlastiti biznis donio mir i unutarnje zadovoljstvo, što se itekako vidi na njenom licu. Danas izgleda jednako dobro kao i pred 15 godina, dok nas je uveseljavala svojim intervjuima i vođenjem zabavnih emisija.


- Ohohooo kak smo slatki. Prelijepa si žena. Božanstvena! Najljepša dama. Jedna od najljepših tv lica, a bome i sad....Uvijek lijepa i ostala simbol ženstvenosti i ljepote - komentirali su mnogi i poručili da nastavi dobar posao.


- Sreća kada nedjeljom zatvaramo vrata uspješnoga tjedna je neopisiva - zaključila je Mirna.

bottom of page