top of page

ŠIRITE LJUBAV SA ANNIKABABY GRICKOM U OBLIKU SRCA

Dio od svake njezine prodaje donira se udruzi za istraživanje raka kod djece

- Sve je u srcima ovih dana, a mi želimo i nadamo se da je tako i inače kod vas. Ova preslatka gricka nastala je u suradnji Oli&Carol i dizajnerice Agathe Ruiz de la Prada. Isprva je planirana kao limitirana kolekcija, ali je postala dio stalnog asortimana. Sestre Olimpia&Carolina doniraju dio od prodaje ove gricke udruzi za istraživanje raka kod djece - poručili su iz ANNIKAbaby trgovine.

Ako imate malu bebu ili nekog bliskog tko treba gricku za svoje dijete, proširite ljubav s Oli&Carol x Agatha Ruiz de la Prada igračkom namijenjenom za igru prilikom kupanja, osjetilnu igru te za pružanje pomoći prilikom rasta zubića. Ova preslatka i upečatljiva igračka u obliku srca reprezentacija je ljubavi i prijateljstva, a u Oli&Carolu se nadaju da će pomoći roditeljima u približavanju tih najbitnijih pojmova svojim mališanima. Voljeti druge čini nas jačim i boljim ljudima te u znak toga, prilikom kupnje ove igračke pomažete u financiranju istraživanja raka kod djece.

Oli&Carol žvakalica dizajnirana je u jednom komadu, bez ikakvih rupa tako da kada pluta u kadi, nemoguće je da se u njoj razmnožavaju bakterije i plijesan. Napravljena je od stopostotnog prirodnog lateksa dobivenog iz kaučuka te je ručno obojana sa sigurnim i prirodnim organskim pigmentima. Ekološka, biorazgradiva i prijateljska prema okolišu. Netoksična; slobodna od BPA, PVC-a, ftalata i nitrosamina. Antibakterijska i visoko higijenična. Mekana i jednostavna za držanje te sigurna za žvakanje. Koristi se kao žvakalica, igračka pri kupanju ili ukras, a stimulira bebina osjetila te umiruje bolne desni. Izrađena je ručno, s posebnom pažnjom prema svakom detalju. Bez rupa = bez bakterija unutar proizvoda.

Comentários


bottom of page