top of page

SHOPPING U DOUGLASU: GIORGIO ARMANI SÌ IZNENAĐUJE DUGOTRAJNIM I OSVJEŽAVAJUĆIM MIRISOM

Intenzivan i mekan u isto vrijeme

piše: Martina Kocijan Gulan


Parfem SÌ Giorgia Armanija duže mi je vremena bio na popisu mirisa koje želim nositi. Prije svega, jer doista traje tijekom cijeloga dana, a zatim da je intenzivniji od drugih, osvježavajuć i vrlo ugodan na koži. U DOUGLAS parfumeriji dočekalo nas je puno pristupačnih i nasmijanih prodavačica, koje su samo kratko pitale - treba li vam pomoć, i pustile nas da mirise biramo sami.

- Istovremeno šik, intenzivan i nježan, SÌ nježno miluje kožu i čara osjetila. Specifičan i elegantan olfaktorni rezultat igra na emocije, specifične za Giorgio Armani duh. Parfemsku vodu čini kombinacija soka ribizla, svijetlog drvenastog mošusa s dodatkom frezije i majske ruže. Novi miris otkriva slobodnu, strastvenu ženu punu ljubavi - poručuju iz DOUGLAS-a.


SÌ žena je slobodna i zna kako obznaniti svoju viziju svijeta. Ona predstavlja smirenu snagu ženstvenosti i hrabrost, hrabrost da se kaže "SÌ", i da se to entuzijastično izjavi. Armanijev stil sastoji se od dodavanja samo profinjenosti kako bi se postigla ekstremna i autentična sofisticiranost. Prirodna elegancija koja posjeduje privlačnost koja proizlazi iz čina čiste, suštinske kreacije. Taj isti uvjerljivi duh naglašava bezvremenski i profinjeni dizajn SÌ boce.

Strukturiran, ali jednostavan, njegova podloga, niti istinski četvrtasta niti istinski okrugla, elegantno privlači poglede na svoje sužene obline i kapu, koja je inspirirana brojnim izvorima. Boja kapice, duboko crna, i njegova profinjena završna obrada podsjećaju na bakelit; njegova forma je nekonvencionalna i čista, slična kreaciji haute couture. Igra muško/ženstvenog odraza, bočica SÌ igra na dualnosti između snage i lakoće. Prozirnost, duboka crna gustoća i gola ruža tako su spojeni u savršenom skladu. Dva zlatna prstena na dnu čepa i bočice zatvaraju snagu kontrolirane ženstvenosti.

Najistaknutija nota ovog parfema je nektar crnog ribiza, koji unosi blistavost i senzualnost u kompoziciju, dok se svibanjska ruža, pojačana notama frezije, stapa s elegancijom i donosi suptilan dodir pačulija. Temeljna nota koju ćete osjetiti je mošusno bijelo drvo - nota svijetlog drva jantara otkriva topao miris i obilježava ovaj Armani miris posebnom senzualnošću. >> douglas.hr/armani-si

bottom of page