top of page

SHARON STONE SRETNA BEZ ŠMINKE I GLAMURA

Tijekom putovanja, glumica Sharon Stone obukla se poput svake druge žene

Iako poznate osobe itekako paze kako će se obući te kako će obaviti one 'obične' obveze poput odlaska u shopping ili na aerodrom, mnoge od njih svakodnevnom životu prilaze bez puno pompe.


Glumica Sharon Stone za odlazak na aerodrom izbjegla je šminku, a obukla se poput svake druge žene - u tamne traperice, običnu t-shirt majicu, pašminu i veliku praktičnu torbu. Tek nakon što su je obožavatelji prepoznali, nasmijala se prema fotoaparatima i pokazala da je Hollywoodski glamour ne zamara.


- Jednostavno si prekrasna! Ti uopće ne stariš. Lijep ti je osmijeh. Obožavam sve tvoje filmove. Udaj se za mene! - poručili su joj brojni fanovi.

A pred samo 2 tjedna, njezin je outfit bio sve samo ne 'običan'. Na dodjeli njemačke nagradne Žena godine, Sharon je zasjala u kratkoj dekoltiranoj haljinici, sa savršenim make-upom i frizurom. - Ne zovu te bez razloga legendom - poručili su joj obožavatelji. celebrity news latest, celebrity news today, celebrity news and gossip, tabloidi, ekskluziva, sharon stone

bottom of page