top of page

SHARON STONE BLOKIRALI NA DATING SERVISU

Glumicu Sharon Stone blokirali su na servisu za dogovaranje spojeva

Kada se slavna 61-godišnja glumica Sharon Stone željela priključiti dating servisu Bumble, prijavila se pod pravim imenom i prezimenom. To je odmah bilo čudno ljudima koji tamo pokušavaju pronaći ljubav, vezu ili prijateljstvo, te su je - prijavili.


Vaš je profil blokiran jer smo zaprimili više pritužbi, kako je vaš profil lažan - obavijestili su glumicu, a ona im je uzvratila - Išla sam na bumble dating servis i oni su zatvorili moj profil. Neki su korisnici zaključili da to nikako ne mogu biti ja! Hej bumble, to sam stvarno ja! Nemojte me isključiti iz košnice - zavapila je do nedavno solo Sharon.

Danas je glumica u novoj vezi sa 20 godina mlađim poduzetnikom i stručnjakom za nekretnine Angelom Boffa i uživa u druženjima i brojnim putovanjima.

A iako je prešla 60-tu, glumicu i dalje traže da bude na naslovnicama svjetskih magazina, pa je tako nedavno u svojoj najpoznatijoj pozi krasila naslovnicu Voguea Portugal.


- Baš si cool! Izgledaš fantastično Sharon! Diva. Uvijek si lijepa. Ne znam nijednu živu legendu koja je više cool od tebe. Jako si sexy. Ti si najseksi žena koju znam. Definitivno si još uvijek vruć komad - poručili su joj njeni fanovi, dok je jedna pratiteljica ima nešto oštriji komentar - Oprosti, ali ti si sada starija ženska. Bez obzira kako ti se činilo da izgledap, nitko ne želi gledati staru damu kako pokazuje trbuh i prsa. Ja imam 64 godine i radije bih slijedila vodstvo istinskih ljepotica poput Sophije Loren koje stare graciozno!

celebrity news latest, celebrity news today, celebrity news and gossip, tabloidi, ekskluziva, strane zvijezde

Comentários


bottom of page